Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ο Μουρίνιο είπε «όχι» σε Ρεάλ

Ο Μουρίνιο είπε «όχι» σε Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πλησιάσει τον Ζοσέ Μουρίνιο πριν έρθει σε συμφωνία με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν ήταν η πρώτη επιλογή της Ρεάλ Μαδρίτης για να αντικαταστήσει τον Ράφα Μπενίτεθ. Όπως δημοσιεύει η Mirror Sport, οι μαδριλένοι αρχικά, ήρθαν σε επαφή με τον Ζοσέ Μουρίνιο για να διαπιστώσουν αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στο Μπερναμπέου.

Όμως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται για μια τέτοια πρόταση, καθώς πρωταρχικός του στόχος είναι η παραμονή του στο Νησί ώστε να αναλάβει το τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ήταν και παραμένει φανατικός θαυμαστής του Special One γι’ αυτό και ανέθεσε σε διαμεσολαβητές να ερευνήσουν αν και κατά πόσο υπάρχει διάθεση από την πλευρά του Μουρίνιο να έρθει στους «Μερένχες».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 52χρονος τεχνικός απέρριψε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ, περιμένοντας φυσικά την στιγμή που θα αντικαταστήσει τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το μόνο πρόβλημα του Μουρίνιο, ακούει στο όνομα Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος είναι και ο Νο1 σοβαρός αντίπαλός του για την διεκδίκηση της θέσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*