Home / Ποδόσφαιρο / Ο Μέσι δώρισε φανέλα με την υπογραφή του στον μικρό Μουρτάζα

Ο Μέσι δώρισε φανέλα με την υπογραφή του στον μικρό Μουρτάζα

Το πεντάχρονο παιδί που έγνε γνωστό όλο τον κόσμο φορώντας τη “φανέλα – σακούλα” με το όνομα του Λιονέλ Μέσι φοράει πλέον μία πραγματική φανέλα που είναι υπογεγραμμένη από τον Αργεντινό άσο.

Μποορεί το όνομα Μουρτάζα Αχμάντι να μην κάνει κατευθείαν “κλικ” στον περισσότερο φίλαθλο κόσμο, όμως για να είμαστε ειλικρινείς ελάχιστοι δεν γνωρίζουν πλέον την ιστορία του.

Πρόκειται για το 5χρονο παιδί που είχε συγκλονίσει τον πλανήτη μέσω των social media όταν διέρρευσε η φωτογραφία του που έπαιζε μπάλα στην πατρίδα του, το Αφγαντιστάν, φορώντας μία πλαστική σακούλα στην οποία είχε γράψει πάνω το όνομα Μέσι και την είχε “ντύσει” με τα χρώματα της εθνικής Αργεντινής.

Όταν η φωτογραφία άρχισε να κάνει το γύρο του κόσμου όλοι ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του, μεταξύ των οποίων και οι άνθρωποι που εκπροσωπούν νομικά τον “Pulga”, ενώ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Αφγανιστάν (AFF) του έκανε δώρο μία φανέλα της Μπαρτσελόνα και τον προσκάλεσε μία ημέρα στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας της χώρας, στην Καμπούλ.

Τα δώρα όμως δεν τελείωσαν εκεί για τον 5χρονο φαν του Μέσι, καθώς ενόψει του ταξιδιού του Αργεντινού σούπερ σταρ στο Αφγανιστάν για να τον συναντήσει, του έστειλε μερικές αυθεντικές φανέλες της “αλμπισελέστε” με την υπογραφή του καθώς και μία μπάλα ποδοσφαίρου.

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*