Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Ο… Ζλάταν της Χιλής για την ΑΕΚ

Ο… Ζλάταν της Χιλής για την ΑΕΚ

Δημοσιεύματα σε Χιλή και Ιταλία αναφέρουν πως ο Νικολάς Καστίγιο, αποκαλούμενος και Ζλάταν της Χιλής, είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

 

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού κι ένα νέο όνομα έρχεται στο προσκήνιο, αυτή τη φορά από το εξωτερικό. Δημοσιεύματα σε Χιλή και Ιταλία αναφέρουν πως ο Νικολάς Καστίγιο είναι στο στόχαστρο της «Ένωσης».

Ο 22χρονος φορ, που αποκαλείται και Ζλάταν της Χιλής (λόγω της εξαιρετικής τεχνικής κατάρτισής του), ανήκει στην Κλαμπ Μπριζ από την οποία αγωνίζεται δανεικός στη Φροζινόνε. Όλα δείχνουν πως δεν θα παραμείνει στην ιταλική ομάδα, όπου μετρά φέτος μόλις έξι εμφανίσεις χωρίς να σκοράρει.

Η Ουνιβερσιδάδ στην πατρίδα του επιθυμεί να τον κάνει δικό της, αλλά-όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του-βασικός ανταγωνιστής της είναι η ΑΕΚ. Μάλιστα προσθέτουν πως οι «κιτρινόμαυροι» ήδη έχουν κάνει κρούση στη βελγική ομάδα για την απόκτηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν και οψιόν αγοράς.

Ο Καστίγιο, που είναι μια φορά διεθνής με την εθνική Χιλής, πουλήθηκε από την Ουνιβερσιδάδ στην Κλαμπ Μπριζ τον Ιανουάριο του 2014 έναντι 3 εκατ. ευρώ, αλλά παρέμεινε εκεί μόλις έναν χρόνο μετρώντας 30 συμμετοχές και 10 γκολ. Το Γενάρη του 2015 δόθηκε δανεικός στη Μάιντς, με την οποία έκανε μόλις μια εμφάνιση προτού τον Απρίλιο τεθεί νοκ άουτ με πρόβλημα στο γόνατο, ενώ το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στη Φροζινόνε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*