Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Ο Ζιελίνσκι υπογράφει στη Λίβερπουλ (vid)

Ο Ζιελίνσκι υπογράφει στη Λίβερπουλ (vid)

Δημοσιεύματα στην Αγγλία κάνουν λόγο για συμφωνία της Λίβερπουλ με την Ουντινέζε για τον 21χρονο Πολωνό μέσο, Πιότρ Ζιελίνσκι.

Επίσημη πρόταση έχει καταθέσει η Λίβερπουλ στην Ουντινέζε για να αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι τον Πιοτρ Ζιελίνσκι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία οι «ρεντς» σκοπεύουν να ξοδέψουν ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ, μία πρόταση που φαίνεται να ικανοποιεί τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας.

Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής τη φετινή χρονιά αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Έμπολι και οι πολύ καλές του εμφανίσεις έχουν προκαλέσει εντύπωση. Ο αθλητικός διευθυντής των Ούντινε, Κριστιάνο Γιαρέτα, επιβεβαίωσε τα σενάρια που κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της ομάδας του Μέρσεσαϊντ για τον νεαρό παίκτη.

«Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την ομάδα της Λίβερπουλ για τον Ζιελίνσκι. Έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι λογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ειδικά από την Αγγλία».

Ο 21χρονος μέσος είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ότι έχει μιλήσει με τον Γιούργκεν Κλοπ για το ενδεχόμενο να μετακομίσει το καλοκαίρι στον αγγλικό σύλλογο: «Είναι αλήθεια τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για εμένα. Πριν μερικές μέρες είχα μιλήσει με τον Γιούργκεν Κλοπ και συζητήσαμε μερικά πράγματα».

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*