Home / Ομάδες / Ο “εκλεκτός” του Γκουαρδιόλα για τη Σίτι

Ο “εκλεκτός” του Γκουαρδιόλα για τη Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναλαμβάνει το τιμόνι της Μάντσεστερ Σίτι από την 1η Ιουλίου, όμως έχει ήδη επιλέξει τον σούπερ σταρ παγκόσμιας κλάσης γύρω από τον οποίο θέλει να χτίσει τη νέα του ομάδα.

Ο Πολ Πογκμπά είναι το μεγάλο όνομα που “καίγεται” να πάρει στην Μάντσεστερ Σίτι το προσεχές καλοκαίρι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με την αγγλική “Sun” να υποστηρίζει -επικαλούμενη και δημοσιεύματα από την Ισπανία- ότι ο 45χρονος Καταλανός θέλει να ξεκινήσει την “επανάστασή” του στην Premier League μέσω της απόκτησης του Γάλλου άσου.

Στο κυνήγι του 23χρονου άσου της Γιουβέντους ενδέχεται να μπουν και οι Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και  Ρεάλ Μαδρίτης, με το αγγλικό μέσο να υπογραμμίζει από την πλευρά του πως ο Γκουαρδιόλα έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, για να καταστήσει σαφές πως ο Πογκμπά είναι με διαφορά ο Νο 1 στόχος.

Σύμφωνα μάλιστα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Σίτι μπορεί να αρνήθηκε πέρυσι να καταβάλλει 71.000.000 λίρες, ωστόσο φέτος είναι διατεθειμένη να φτάσει την προσφορά της μέχρι τις 60.000.000 λίρες αλλά και να προσφέρει στον παίκτη ένα μυθικό συμβόλαιο ύψους 16.000.000 λιρών το χρόνο.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*