Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ολυμπιακός: «Ελάχιστες οι πιθανότητες για Πρίντεζη»

Ολυμπιακός: «Ελάχιστες οι πιθανότητες για Πρίντεζη»

Τι γίνεται με την Εθνική…

Αθήνα
Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη θα διεκδικήσει μία 3η νίκη και τίτλο μέσα στο ΟΑΚΑ στον 4ο τελικό με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, καθώς οι ανησυχίες των «ερυθρόλευκων» για υποτροπή στην πελματιαία απονευρωσίτιδα επιβεβαιώθηκαν από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας.

Ο πάουερ φόργουρντ του Ολυμπιακού ζήτησε να γίνει αλλαγή περίπου 6 λεπτά πριν τη λήξη του 3ου τελικού, στο ΣΕΦ, καθώς ένιωσε μεγάλο πόνο στο πέλμα του αριστερού ποδιού και όπως ο ίδιος είπε στους ανθρώπους του τιμ άκουσε ένα «κλακ».

Η μαγνητική έδειξε και μυϊκό αιμάτωμα πέλματος και η απουσία του στον 4ο τελικό είναι δεδομένη. Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αφήνει ανοιχτό πάντως το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Πρίντεζης σε 5ο τελικό, αν χρειαστεί, αλλά καθώς η πελματιαία απονευρωσίτιδα είναι ύπουλος τραυματισμός και χρειάζεται μακροχρόνια αποχή για να αποφευχθεί νέα υποτροπή, τίθεται πλέον εν αμφιβόλω ακόμη και η παρουσία του στην εθνική ανδρών ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά στο Τορίνο.

Η προετοιμασία της εθνικής έχει προγραμματιστεί ν’ αρχίσει στα μέσα Ιουνίου, με το τζάμπολ στο Τορίνο να είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά στον τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη αναφέρει:
«Ο Γιώργος Πρίντεζης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά τον τραυματισμό του στον τρίτο τελικό της Basket League 2015-16 η οποία έδειξε ότι υπέστη υποτροπή της πελματιαίας απονευρωσίτιδας με συνοδό μυϊκό αιμάτωμα πέλματος. Ο Γιώργος Πρίντεζης θα υποβληθεί σε εντατικές θεραπείες προκειμένου να προλάβει (μικρές οι πιθανότητες), εφόσον χρειαστεί, τον πέμπτο τελικό».

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*