Home / Μπάσκετ / Ολυμπιακό:Πάτρικ Γιανγκ. Yποδέχθηκε τον Αμερικανό, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του

Ολυμπιακό:Πάτρικ Γιανγκ. Yποδέχθηκε τον Αμερικανό, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τίτλους έφτασε στην Ελλάδα ο Πάτρικ Γιανγκ. Yποδέχθηκε τον Αμερικανό, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα παίξει στους Πειραιώτες.

 

Διψασμένος για επιτυχίες κι έτοιμος να συνδυάσει την παρουσία του με την κατάκτηση κι άλλων τίτλων από τον Ολυμπιακό έφτασε στην Αθήνα ο Πάτρικ Γιανγκ.

Με το sport-fm.gr να είναι το μοναδικό site που (μέσω του Νίκου Ζέρβα) τον υποδέχθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», το νέο απόκτημα των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω ότι θα μπω γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Πριν έρθω δεν μάθαινα τίποτα άλλο παρά μόνο καλά πράγματα για τον Ολυμπιακό, πόσο ιστορική ομάδα είναι. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος αυτού του συλλόγου», είπε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ. Και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά:

«Μίλησα με τον κόουτς και μου είπε ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία για μένα να προχωρήσω, να έρθω σε μια ομάδα που ιστορικά κάνει ένα μόνο πράγμα: Να κερδίζει. Όταν βγαίνω στο γήπεδο δεν με νοιάζει με ποιον παίζω, κοιτάζω να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιανγκ έκανε εξαιρετική εντύπωση με την απλότητα και την ανταπόκρισή του στις εκδηλώσεις χαράς από φίλους του Ολυμπιακού που κατάλαβαν ποιος είναι. Όσο για την ένταξή του στους «ερυθρόλευκους», αυτή θα είναι άμεση, μιας και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα έχει την πρώτη γνωριμία με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους νέους του συμπαίκτες.

ScreenHunter_1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*