Home / Ποδόσφαιρο / ΟΛΑ τα ωραία τελειώνουν κάποτε!

ΟΛΑ τα ωραία τελειώνουν κάποτε!

Ομάδα στη Νιγηρία «αποχαιρέτησε» το αδιανόητο αήττητο σερί 12 ετών (!) που κρατούσε μέχρι πρόσφατα!!!

Πώς να αισθάνεται άραγε ένας ποδοσφαιριστής όταν η ομάδα του μένει αήττητη για 10 σερί ματς; Όταν κατακτά Πρωτάθλημα αήττητη όπως η Άρσεναλ; Πώς νιώθει ένας τεχνικός όταν εντός έδρας ανεξαρτήτου ομάδας δεν χάνει με τίποτα όπως ο Ζοζέ Μουρίνιο; Όλοι αυτοί έχουν πολλά να μάθουν από τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και σίγουρα τη διοίκηση της ομάδας Κάνο Πίλαρς από τη Νιγηρία.

Ο λόγος; Χθες η Κάνο Πίλαρς ηττήθηκε στην έδρα της… έπειτα από 12 χρόνια!!! Δεν διαβάζετε λάθος, είχε να χάσει 4.446 ημέρες! Ήταν αήττητη επί 202 συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες! Η Νασαράουα Γιουνάιτεντ έμελλε να γίνει η ομάδα που θα σταματήσει το απίστευτο αήττητο σερί της Κάνο, νικώντας 2-1.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο είναι καλό να τονίσουμε ότι στη Νιγηρία οι περισσότερες ομάδες νικούν εντός έδρας, κυρίως επειδή οι οπαδοί τους απειλούν τους παίκτες της ομάδας τους, τους παίκτες των αντιπάλων και κυρίως τους διαιτητές! Οπότε θα μπορούσε κανείς να πει ότι η Κάνο Πίλαρς έχει μακράν τους καλύτερους χούλιγκαν στη Νιγηρία…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*