Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Οι εξελίξεις και το παρασκήνιο με Ενρίκε

Οι εξελίξεις και το παρασκήνιο με Ενρίκε

Τι συμβαίνει στην περίπτωση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού από τη Ρεν στον ΠΑΟΚ.

Ο Πέντρο Ενρίκε περιμένει κυριολεκτικά με τις βαλίτσες στο χέρι για να έρθει στην Θεσσαλονίκη και αυτό δήλωσε το βράδυ της Κυριακής σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Λούμπος Μίχελ παραμένει στη Γαλλία συνεχίζοντας τις επαφές με τη Ρεν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Μέχρι αργά το βράδυ δεν φαινόταν να υπάρχει κάποιο κώλυμα και απλά χρειαζόταν χρόνος για να ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά. Φυσικά, ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνεχή ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Πιθανότατα σήμερα θε τελειώσουν όλα και ο Μίχελ με τον Ενρίκε θα ταξιδέψουν μαζί στη Θεσσαλονίκη. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ δίνει περίπου 1 εκατ. ευρώ και 25% μεταπώλησης στη Ρεν και 750.000 ευρώ ετησίως στον παίκτη μαζί με μπόνους. Έχει ενδιαφέρον να αναλύσουμε πώς ο ΠΑΟΚ κατέληξε στην επιλογή Πέντρο Ενρίκε, τον οποίο παρακολούθησαν αρκετά οι σκάουτς του ΠΑΟΚ. Ήταν ψηλά στις επιλογές της ομάδας (όχι στην κορυφή) και ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά εκμεταλλεύτηκε την παρουσία πολλών καλών ακραίων στο δυναμικό της Ρεν. Να σκεφτεί κανείς μόνο ότι ο Πολωνός Καμίλ Γκροσίτσκι δεν έχει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα. Ο Βραζιλιάνος ήθελε ομάδα που θα του δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής και ο Μίχελ πάτησε πάνω σ’ αυτό.

metrosport.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*