Home / Ποδόσφαιρο / Ξεχάστε ό,τι έχετε δει: Αυτή είναι η χειρότερη φανέλα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Ξεχάστε ό,τι έχετε δει: Αυτή είναι η χειρότερη φανέλα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Την επετειακή εμφάνισή της για την Εθνική Ημέρα «Seersucker Thursday» λάνσαρε μια μικρή ομάδα στις Η.Π.Α, που χάρη στην έμπνευση του σχεδιαστή της κατάφερε να γίνει παγκόσμιο viral.

Ας ξεκινήσουμε από τα ελάχιστα πλην επαρκή δεδομένα που γνωρίζουμε. Η Shreveport Rafters FC είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε πέρυσι στην Λουιζιάνα των ΗΠΑ, δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο στάδιο «Lee Hedges» χωρητικότητας 8.000 θεατών και αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του αμερικάνικου ποδοσφαίρου (National Premier Soccer League).

Την ερχόμενη Τρίτη, 7 Ιουνίου, θα φιλοξενήσει τους New Orleans Jesters, στον επαναληπτικό της εκτός έδρας ήττας (2-0) για το «Louisiana Cup». Εκείνη την ημέρα, είναι η επέτειος της ετήσιας παράδοσης στις Η.Π.Α, όπου οι Γερουσιαστές στο συνέδριο του Κογκρέσου φοράνε κοστούμια κατασκευασμένα από ένα είδους ελαφριού ραβδωτού υφάσματος.

Για να τιμήσει τη μέρα αυτή (έχει καθιερωθεί ως Εθνική Ημέρα στο Νότιο κομμάτι των Η.Π.Α και λέγεται «Seersucker Thursday»), η Shreveport Rafters FC αποφάσισε να λανσάρει μια ειδική φανέλα – υπερπαραγωγή (;), η οποία θα χρησιμοποιηθεί μονάχα στον επαναληπτικό με τους Jesters και «περιλαμβάνει» κουστούμι, πουκάμισο, ροζ πουά παπιγιόν και τα διακριτικά της επίσημης εμφάνισης.

Η φανέλα, είναι ο ορισμός της κινέζικης φράσης «μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις»…

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*