Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ξαφνικά… συζητήσεις Ντε Χέα με Γιουνάιτεντ για ανανέωση

Ξαφνικά… συζητήσεις Ντε Χέα με Γιουνάιτεντ για ανανέωση

Ξεκίνησαν οι επαφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Νταβίντ Ντε Χέα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, μετά το «ναυάγιο» των επαφών για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ ο ατζέντης του Ισπανού τερματοφύλακα, Ζόρζε Μέντες, ταξίδεψε στο Μάντσεστερ για να συναντηθεί με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» και να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου συνεργασίας τους.

Ο διεθνής τερματοφύλακας άλλωστε το πήρε απόφαση και θέλει να μείνει, πλέον, στο «Ολντ Τράφορντ».

Τώρα, όμως, πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της διάσημης αγγλικής ομάδας.

Ο 24χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε στο παιχνίδι των προκριματικών του EURO 2016 της Ισπανίας κόντρα στα Σκόπια και τώρα θέλει να κάνει την «ολική επαναφορά» στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ. Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Λούις Φαν Γκάαλ, χρησιμοποιεί από την αρχή της σεζόν τον Σέρτζιο Ρομέρο ως βασικό, αλλά ο Ισπανός έχει πίστη στις δυνατότητες του και δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει τη φανέλα του βασικού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*