Home / Ομάδες / Ντοναρούμα: “Ακόμη συλλέγω αυτοκόλλητα Panini”

Ντοναρούμα: “Ακόμη συλλέγω αυτοκόλλητα Panini”

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, όπως όλα τα παιδιά,συλλέγει αυτοκόλλητα Panini και τόνισε πως δυσκολεύτηκε να βρει αυτό με τον εαυτό του, αλλά τα κατάφερε. Δεν έκρυψε επίσης πως έκλαψε μετά την ήττα της Μίλαν από την Γιουβέντους στον τελικό του Coppa Italia

Όλα τα παιδιά που είναι φαν του ποδοσφαίρου συλλέγουν αυτοκόλλητα Panini, έτσι και ο βασικός τερματοφύλακας της Μίλαν, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

“Εξακολουθώ να συλλέγω αυτοκόλλητα Panini, για να είμαι ειλικρινής”, τόνισε ο 17άχρονος πορτιέρε κατά την διάρκεια εκδήλωσης ποδοσφαιρικών βραβείων και πρόσθεσε: “Ήταν δύσκολο να βρω το δικό μου αυτοκόλλητο, αλλά τελικά τα κατάφερα”.

Δεν θα μπορούσε φυσικά για μία ακόμη φορά να μην ευχαριστήσει τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς.“Στην αρχή της σεζόν δεν περίμενα να παίξω, έτσι ευχαριστώ τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς που μου έδωσε την ευκαιρία”.

“Ευχαριστώ όλη την ομάδα, πάντα με έκαναν να αισθάνομαι μέρος του συνόλου. Για να είσαι ομάδα που νικάει, πρέπει να όλοι να είναι ενωμένοι”.

Στην παράταση του τελικού του Coppa Italia δεν κατάφερε να σταματήσει το κοντινό πλασέ του Άλβαρο Μοράτα και δεν έκρυψε πως έκλαψε μετά την ήττα της Μίλαν από την Γιουβέντους: “Έκλαψα μετά τον τελικό, αλλά μετά ένιωσα πιο αισιόδοξος για το μέλλον. Μας έλειψε μόνο το αποτέλεσμα, η εμφάνιση ήταν καλή και πρέπει να χτίσουμε σε αυτό”.

“Δεν ξέρω αν ο Κρίστιαν Μπρόκι μείνει ως προπονητής, αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσουν οι Αντριάνο Γκαλιάνι και Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Σίγουρα ο Μπρόκι τα πήγε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Ελπίζω να μείνει”.

Αν και πέρσι δεν τον ήξερε κανείς, αν και ακόμη είναι ανήλικος, ο Ντοναρούμα είχε πολλές πιθανότητες να κληθεί από τον Αντόνιο Κόντε στην 23άδα για το Euro 2016. Για πολλούς το άξιζε, θα ήταν τρομερό για αυτόν να προπονηθεί με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν για μία τέτοια διοργάνωση, αλλά τελικά προτιμήθηκαν οι Σαλβατόρε Σίριγκου (Παρί Σεν-Ζερμέν) και Φεντερίκο Μαρκέτι (Λάτσιο). “Η εθνική ομάδα είναι ο απόλυτος στόχος για όλους. Ελπίζω να συνεχίσω να δουλεύω έτσι και να κερδίσω την κλήση”, τόνισε ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*