Home / Μπάσκετ / NBA / Ντίβατς: “Θα ήμασταν τρελοί να μην πάρουμε τον Παπαγιάννη από τώρα, θα γίνει All Star”

Ντίβατς: “Θα ήμασταν τρελοί να μην πάρουμε τον Παπαγιάννη από τώρα, θα γίνει All Star”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιώργο Παπαγιάννη ο general manager των Σακραμέντο Κινγκς, Βλάντε Ντίβατς ! Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά την επιλογή του στο Νο. 13 του draft.

“Θα έρθει φέτος, θα ήμασταν τρελοί να μην τον πάρουμε από τώρα, τον παρακολουθούσαμε από καιρό. Τα έχει όλα, απλά είναι νεαρός. Ίσως πρέπει να μάθει ένα νέο στυλ μπάσκετ. Έχει buy out, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα μας σταματήσει.

Έχει μεγάλο ταλέντο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, είναι παίκτης που θα φτάσει μακριά και πιθανότατα θα γίνει All-Star.

Έχει πολύ καλές κινήσεις και ικανότητες κοντά στο καλάθι. Είναι σκληρός, δύσκολα τον αντιμετωπίζεις. Λατρεύω τον χαρακτήρα του. Διψάει για μπάσκετ. Είναι πεινασμένος”, δήλωσε ο general manager των Σακραμέντο Κινγκς, Βλάντε Ντίβατς, μετά την επιλογή του Γιώργου Παπαγιάννη στο Νο. 13 του φετινού draft.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Ντίβατς:

Θυμίζουμε ότι o το σέντερ του Παναθηναϊκού, έγινε ντραφτ στο Νο.13 απ’ τους Φοίνιξ Σανς, αλλά δόθηκε με ανταλλαγή στους Σακραμέντο Κινγκς. Το buy out του ανέρχεται στις 500.000 ευρώ, ένα ποσό που οι “βασιλιάδες” μπορούν άνετα να πληρώσουν και ο παίκτης να μετακομίσει στο Σακραμέντο, λαμβάνοντας μέρος στο φετινό Summer League του ΝΒΑ.

Η ανακοίνωση για τον Παπαγιάννη:

πηγή : contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*