Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / «Ναι, αρέσει στον Στραματσόνι ο Σίμιτς»

«Ναι, αρέσει στον Στραματσόνι ο Σίμιτς»

Επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Στέφαν Σίμιτς από τον μάνατζερ του Τσέχου στόπερ. Παραμένει φαβορί ο Αντέι, σενάριο για Μπιανκέτι.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στο θέμα της απόκτησης στόπερ από τον Παναθηναϊκό. Ο Λούκα Αντέι είναι το πρώτο φαβορί, καθώς φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία με τη Σασουόλο για το δανεισμό του για ενάμιση χρόνο, ωστόσο ακόμη αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι δείχνει να προσπαθεί για κάτι καλύτερο.

Στη λίστα του Παναθηναϊκού για την άμυνα είναι ο Στέφαν Σίμιτς, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στην «Πράσινη» ο μάνατζερ του Τσέχου αμυντικού, Μίλαν Μαρτίνοβιτς. «Είναι αλήθεια πως ο Στραματσόνι έχει ενδιαφερθεί για τον Στέφαν. Τον γνωρίζει καλά και έχω καταλάβει πως είναι ένας παίκτης που του αρέσει, αλλά μέχρι τώρα υπάρχει απλά ενδιαφέρον. Δεν έχει γίνει η παραμικρή επίσημη συζήτηση. Εμείς είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Ξέρω ότι ο Στραματσόνι εξετάζει και κάποιες άλλες επιλογές, όπως του Αντέι της Σασουόλο και του Ερτό της Ουντινέζε. Είχα ακούσει και για την περίπτωση του Σίλντενφελντ, αλλά μάλλον ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει παίκτη από το Καμπιονάτο, όπως είναι ο Σίμιτς. Γενικά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να καταλήξει κάπου ο Παναθηναϊκός», τόνισε ο ατζέντης του άσου της Μίλαν.

Χθες προέκυψε από την Ιταλία ως φήμη και το όνομα του Ματέο Μπιανκέτι, ωστόσο η περίπτωση του 23χρονου άσου της Ελλάς Βερόνα, που γνωρίζει ο Στραματσόνι από τις ακαδημίες της Ίντερ, δύσκολα θα προχωρήσει μιας και η ομάδα του δεν έχει πολλές λύσεις στα μετόπισθεν και δεν δείχνει διάθεση να τον αφήσει, πόσω μάλλον με τη μορφή δανεισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*