Home / Ποδόσφαιρο / «Μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση στην Εθνική»

«Μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση στην Εθνική»

Την άποψη ότι μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση στην Εθνική ποδοσφαίρου αρκεί να επιλεγούν τα σωστά πρόσωπα εξέφρασε ο Κώστας Χαλκιάς μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Την άποψη ότι μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση στην Εθνική ποδοσφαίρου αρκεί να επιλεγούν τα σωστά πρόσωπα εξέφρασε ο Κώστας Χαλκιάς μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση με την επιλογή καλών προσώπων. Σε όλους τους τομείς», τόνισε και στάθηκε στο γεγονός ότι θα έπρεπε να έχει στηριχθεί ένας προπονητής ο οποίος θα είχε αναλάβει την ομάδα όντας αρκετό καιρό σε αυτή.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Κώστα Χαλκιά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τον Γιώργο Χελάκη και τον Σωτήρη Κωσταβάρα:

-Πώς εξηγεί για την αγωνιστική εικόνα της Εθνικής:

«Εγώ βέβαια τώρα είμαι εκτός Εθνικής. Νομίζω ότι το πρόβλημα προέκυψε από το θέμα της κλήρωσης. Μόλις έγινε πιστέψαμε ότι ο όμιλος είναι εύκολος. Αυτό πίστευαν και οι άνθρωποι της ΕΠΟ. Κανείς δεν σκεφτόταν την τρίτη θέση και θεωρούσαμε ότι θα είμαστε στο Euro. Απομακρύνθηκαν άνθρωποι που ήταν σε σημαντικά πόστα. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν υπάρχουν δεδομένα… Εάν δεν κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό τότε όλα μπορούν να αντιστραφούν.
Υπήρξε έλλειψη προγραμματισμού. Επιλογή σωστών προσώπων. Να εμπνέουν σεβασμό. Βλέπω ότι υπάρχει καλό κλίμα αλλά όχι καλή ψυχολογία. Έφυγε αυτή η αίσθηση της ομάδας που υπήρχε. Μπορεί να είναι μια κακή σεζόν αλλά όχι και καταστροφή».

-Εάν μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση:

«Μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση με την επιλογή καλών προσώπων. Σε όλους τους τομείς. Αυτό που δεν συνέβη με την Εθνική είναι ότι δεν έχτισε έναν προπονητή. ΘΑ μπορούσε να επιλέξει έναν προπονητή. Έβαλαν τον κ.Τσάνα. Ωστόσο ποτέ δεν του έδωσαν την εμπιστοσύνη ότι θα αναλάβει αυτός την ανδρών μετά την ελπίδων;»

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*