Home / Μπάσκετ / Euroleague / Μπάρτσα καλεί… «Σάρας»

Μπάρτσα καλεί… «Σάρας»

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκού, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους καλείται να επιστρέψει στην ομάδα ως προπονητής για τη θέση του Τσάβι Πασκουάλ.

Ψηλά στη λίστα για τον αντικαταστάτη του Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Μετά από μια αποτυχημένη χρονιά στην Ισπανία και την Ευρώπη, η Μπαρσελόνα είναι αποφασισμένη να προβεί σε δραστικές αλλαγές, που αφορούν κυρίως την αλλαγή του προπονητή. Η ομάδα της Βαρκελώνης, όπως όλα δείχνουν, θεωρεί πως ο κύκλος του Τσάβι Πασκουάλ έχει ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται την επόμενη μέρα, η οποία αφορά ένα πολυετές πλάνο. Με βασικό στόχο την επιστροφή τους στις επιτυχίες.

Το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, επικρατεί στις συζητήσεις για τη τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, αφού έχει κατακτήσει μαζί της σαν παίκτης αρκετούς τίτλους κάτι που τον συνδέει άμεσα με την ομάδα.

Ο ίδιος, βέβαια, είχε δηλώσει παλαιότερα ότι επιθυμεί στο μέλλον να επιστρέψει στο σύλλογο, επειδή αγαπάει τη πόλη της Βαρκελώνης και την ομάδα γενικότερα.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα φαίνεται να πιστεύει στις δυνατότητες του Λιθουανού, παρά την απειρία του ως προπονητής και για το λόγο αυτό στη λίστα με τα ονόματα των επικρατέστερων, ο Γιασικεβίτσιους, βρίσκεται πολύ ψηλά. Το μόνο που έχει μείνει είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν και μετά οι δύο μεριές θα συναντηθούν και θα συζητήσουν ένα πλάνο τουλάχιστον δύο χρόνων.

Επιμέλεια: Βίλλυ Κεφαλά

 

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*