Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Μουρίνιο: «Ανυπομονώ να περπατήσω σε ένα γεμάτο Όλντ Τράφορντ»

Μουρίνιο: «Ανυπομονώ να περπατήσω σε ένα γεμάτο Όλντ Τράφορντ»

Ανυπόμονος όσον αφορά τη στιγμή που θα κάνει το ντεμπούτο του ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει ακάθεκτη το μεταγραφικό της σχεδιασμό και ο Ζοσέ Μουρίνιο τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Μετά τους Μιχιταριάν και Ιμπραΐμοβιτς, οι «κόκκινοι διάβολοι» ψάχνουν το «μπαμ» με την απόκτηση του Πολ Πογκμπά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός με πρόσφατες δηλώσεις του, παρόλα αυτά, δεν στάθηκε τόσο στα μεταγραφικά όσο στην ανυπομονησία του για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση: «Ανυπομονώ να περπατήσω σε ένα γεμάτο Όλντ Τράφορντ».

Στη συνέχεια, ο 53χρονος προπονητής συμπλήρωσε: «Είναι κρίμα που δεν είναι αύριο ο πρώτος αγώνας, γιατί περιμένω πως και πως αυτή τη στιγμή».

Καταλήγοντας, επεσήμανε πως δεν νιώθει αγωνία, αλλά τεράστιο ενθουσιασμό: «Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στους πάγκους σε κορυφαίο επίπεδο, οπότε δεν έχω άγχος, νιώθω ήρεμος και ξέρω πως είμαι έτοιμος για την νέα πρόκληση, αλλά το να βρίσκεσαι στο Όλντ Τράφορντ ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό ως συναίσθημα».

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*