Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Μια από τις ταλεντάρες της Ευρώπης παίρνει ο Μουρίνιο

Μια από τις ταλεντάρες της Ευρώπης παίρνει ο Μουρίνιο

Έτοιμη να κάνει δικό της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης παρουσιάζεται η Μαν. Γιουνάιτεντ. Δείτε το ποσό που φέρεται να σκάει ο Μουρίνιο για τον 19χρονο στράικερ, Μπρέελ Εμπολό.

Ομάδα πρωταθλητισμού -που θα έχει όμως θεμέλια για να κυριαρχήσει και στο μέλλον- θέλει να φτιάξει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Παράλληλα με τις μεγάλες μεταγραφικές υποθέσεις όπως αυτή του Ιμπραΐμοβιτς, ο «εκλεκτός» ψάχνεται και για παίκτες-λαβράκια, όπως αυτούς που έχει αναδείξει πολλάκις στο παρελθόν.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «Mirror», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να κάνει δικό της ένα από τα θεωρούμενα ως μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης, τον Μπρέελ Εμπολό.

Ο 19χρονος Ελβετός έχει μπει στο μάτι αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων με την εξαιρετική επίδοση των 30 γκολ σε 86 συμμετοχές με τη φανέλα της Βασιλείας. Όπως αναφέρεται ωστόσο στο δημοσίευμα, η πρόταση 19 εκατ. ευρώ που σκοπεύουν να καταθέσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» τους κάνει φαβορί έναντι των επίσης ενδιαφερόμενων Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Την ίδια ώρα η Γιουνάιτεντ φέρεται να προσφέρει αποδοχές περίπου 5,8 εκατ. ευρώ στον ίδιο τον νεαρό και σκοπεύει να τελειώσει τη μεταγραφή του αμέσως μετά τη λήξη του Euro, όπου εκείνος συμμετέχει με την εθνική Ελβετίας.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*