Home / Ποδόσφαιρο / Football League / Με Αλέξη Κούγια στον πάγκο της η Λάρισα

Με Αλέξη Κούγια στον πάγκο της η Λάρισα

Παρελθόν ο Ντόστανιτς

Aθήνα

Ραγδαίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Λάρισας, επέφερε η εντός έδρας ήττα που γνώρισαν οι «βυσσινί» από τον Παναιγιάλειο με 2-1. Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι από τώρα και στο εξής θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας, ενώ λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Σέρβο προπονητή, Ράτκο Ντόστανιτς.

Κι αυτό, επειδή όταν ο κ.Κούγιας ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τον Αργεντινό μέσο, Σεμπάστιαν Ναγιάρ, ο έμπειρος τεχνικός παραιτήθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον εξαίρετο Σέρβο προπονητή και άνθρωπο κ. Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο κ. Ντόστανιτς, μετά από την προσωπική απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ να παραμείνει ο Ναγιάρ στο δυναμικό της ομάδος, υπέβαλε την παραίτησή του, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λιόντου, του Ά Αντιπροέδρου κ. Κιούση και του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδος κ. Θωμά Κυπαρίσση, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον ποδοσφαιριστή Ναγιάρ λόγω της συμπεριφοράς του τόσο απέναντι στο προπονητικό team όσο και απέναντι στους συμπαίκτες του.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Κούγιας θέλουν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς τον προπονητή και άνθρωπο κ. Ντόστανιτς ο οποίος κατάφερε μέσα σε 7 μήνες να μετατρέψει σε ομάδα 27 νέους παίκτες και να καταφέρει επί 19 αγωνιστικές, μέχρι και το άτυχο παιχνίδι με την ΠΑΕ Παναιγιάλειος, να έχει την ομάδα πρώτη και με 2 ήττες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωρίζει ότι η δουλειά του συγκεκριμένου προπονητή υπό φυσιολογικές συνθήκες Πρωταθλήματος, με διαιτησία 50-50 στα παιχνίδια της ΑΕΛ και στα παιχνίδια των αντιπάλων της, θα είχε ως αποτέλεσμα διαφορά τουλάχιστον 10 βαθμών υπέρ της ΑΕΛ από τους ανταγωνιστές της».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*