Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Μεταγραφή εκατομμυρίων για Μαζουάκου: Η Εθνική και η… Παρί

Μεταγραφή εκατομμυρίων για Μαζουάκου: Η Εθνική και η… Παρί

Ποιο είναι το μεγάλο ζητούμενο για να κάνει μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων ο Μαζουάκου.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα δηλώνει πως “είναι τόσο μεγάλες οι δυνατότητες του Μαζουάκου και γι’ αυτό περιμένουμε πολλά απ’ αυτόν” τότε οι δημοσιογραφικές…αναλύσεις αναφορικά με το ταλέντο του νεαρού μπακ περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι η Σάντερλαντ έχει τον παίκτη στη μεταγραφική της λίστα, δείχνοντας ενδιαφέρον για την απόκτηση του “ερυθρόλευκου” αμυντικού.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η πληροφορία από άνθρωπο που ασχολείται πολύ με το γαλλικό ποδόσφαιρο και κάνει πολλές φορές το χρόνο το δρομολόγιο Παρίσι – Αθήνα, ο οποίος έλεγε σε… πηγαδάκι τις μέρες των γιορτών.

“Το μεγάλο ζητούμενο για να κάνει μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων ο Μαζούακου, είναι να παίξει στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας. Στο χέρι του είναι να τα καταφέρει από πλευράς ικανοτήτων. Αν το πετύχει αυτό τότε θ’ ασχοληθεί μαζί του και η…Παρί Σεν Ζερμέν. Όχι δέκα, είκοσι εκ. ευρώ θα τον δώσει ο Ολυμπιακός αν κάνει ο Μαζουάκου ένα – δύο καλά ματς με τη φανέλα της Γαλλίας”.

Θυμίζουμε πως ο πρώην μπακ της Βαλενσιέν έχει αγωνιστεί στις “μικρές” εθνικές ομάδες των “τρικολόρ” και πλέον το ζητούμενο γι’ αυτόν είναι να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Γάλλων. Έτσι “εκτινάσσεται” το κόστος μιας μεταγραφής και αλλά και το κασέ ενός παίκτη. Και για να μην το…ξεχάσουμε, τον Μαζουάκου θα τον ήθελε σίγουρα ο Μίτσελ στη Μαρσέιγ.

Δεν τον αναφέρει όμως στη διοίκηση της Ολιμπίκ γιατί γνωρίζει “από μέσα” τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*