Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Μασάντο: “Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό”

Μασάντο: “Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό”

Σε μία απολαυστική συνέντευξη, ο Πάουλο Μασάντο αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, μίλησε για τον Μάρκο Σίλβα, τον Ερνάνι και το… μουστάκι.

O Ολυμπιακός θα βρει έναν παλιόφιλο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και συγκεκριμένα στα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αναφερόμαστε στον Πάουλο Μασάντο, ο οποίος αγωνίζεται στους Κροάτες.

Ο 28άχρονος άσος μίλησε στην maisfutebol για τους πρωταθλητές Ελλάδας, τα όσα έζησε στη χώρα μας και αποκάλυψε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους!

Είσαι ανυπόμονος για το ματς με τον Ολυμπιακό;

“Ναι. Επιστρέφω σε μία ομάδα που πέρασα δυο υπέροχα χρόνια με εκπληκτικές στιγμές. Το περιμένω πως και πως. Το κλαμπ με εντυπωσίασε και μου χάρισε μοναδικές εμπειρίες”.

Πως θα σε υποδεχθούν πιστεύεις;

“Δεν ξέρω. Πέρασα δυο χρόνια εκεί και με αγάπησε ο κόσμος. Βέβαια στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη φορά μην ξεχνάμε πως πάω ως αντίπαλος και είμαι έτοιμος για κάθε σενάριο. Πάντα πάντως με εκτιμούσαν. Μάλιστα μου κόλλησαν και ένα ψευδώνυμο. “Μουστάκι”, γιατί είχα αφήσει μουστάκι εκείνη την περίοδο”.

Θα πανηγυρίσεις ένα γκολ σου;

Φυσικά και όχι! Είναι μία ομάδα (ο Ολυμπιακός) που εκτιμώ. Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να κάνω κάποια όνειρα μου πραγματικότητα και να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης”.

Θα ήθελες να επιστρέψεις στον Ολυμπιακό μια μέρα;

“Φυσικά και θα ήθελα να γυρίσω μία μέρα. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα στην οποία θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου. Είναι τα όσα έζησα εκεί”.

Ποια η γνώμη σου για τον Μάρκο Σίλβα;

“Τον γνωρίζω καλά από την Εστορίλ. Είναι εκπληκτική η δουλειά του στην Σπόρτινγκ και νομίζω πως θα παρουσιάσει καλό ποδόσφαιρο. Οι Πορτογάλοι προπονητές γενικότερα βρίσκονται σε άνοδο. Στόχος του είναι να πάρει το πρωτάθλημα, κάτι που θεωρώ κομβικό. Αν δεν τα καταφέρει μάλλον θα τον διώξουν.

Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Σκεφτείτε τι έγινε με τον Ζαρντίμ. Η ομάδα κέρδιζε σχεδόν κάθε παιχνίδι, όμως δεν ήταν ευχαριστημένοι με το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα με αποτέλεσμα να τον διώξουν μετά από απαίτηση των οπαδών”.

Τέλος δυο λόγια για τον Ερνάνι

“Πιστεύω θα προσαρμοστεί. Ο κόσμος βέβαια θα απαιτήσει από εκείνον το μέγιστο. Πρέπει να είναι δυνατός σωματικά και ψυχικά, γιατί μπορεί ακόμα και να αποδοκιμαστεί αν δεν τα καταφέρει αμέσως”.

Πηγή: sport 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*