Home / Ομάδες / Μαραντόνα και… Ιγκουαΐν στα 90 χρόνια της Νάπολι

Μαραντόνα και… Ιγκουαΐν στα 90 χρόνια της Νάπολι

Πόρτα από τον Τέβες…

Αθήνα
Η αποχώρηση του Γκονσάλο Ιγκουαίν ήταν κεντρικό θέμα για τους Ναπολιτάνους και στην γιορτή για την συμπλήρωση των 90 χρόνων τους, που έγινε στο «Σαν Πάολο». Αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους για τον Αργεντινό φορ που κατέληξε στην Γιουβέντους, αλλά και μήνυμα από τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
«Ο κόσμος της Νάπολι έχει ανάγκη από υποστήριξη,» είπε ο Μαραντόνα στο μήνυμα με τις ευχές του. «Να είστε σίγουροι ότι εγώ θα σας υποστηρίζω πάντα, δεν θα σας προδώσω. Τώρα έγινε, γι αυτό πρέπει να σκεφτούμε πώς να κάνουμε μία καλή ομάδα. Με τον Ιγκουαίν τελείωσε, αλλά με εμένα δεν θα γίνει ποτέ. Ένα μεγάλο φιλί στον πρόεδρο και σε όλους τους Ναπολιτάνους.»

Περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο αποθεώνοντας επίσης το νέο μεταγγραφικό απόκτημα της Νάπολι, 22χρονο Πολωνό επιθετικό Αρκάντιους Μίλικ, που αποκτήθηκε από τον Αγιαξ με 35 εκατ. ευρώ.

Πόρτα από τον Κάρλος Τέβες…

Εν τω μεταξύ, η Νάπολι προσπάθησε να καλύψει το κενό του Ιγκουαίν επιχειρώντας να ντύσει με την φανέλα της τον Κάρλος Τέβες. Χωρίς όμως επιτυχία, αφού ο Αργεντινός επιθετικός επέλεξε να παραμείνει στην Μπόκα Τζούνιορς.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα Alfredopedulla.com, ο “apache”, που επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Νάπολι, αξίωσε ετήσιες αποδοχές 8 εκτ. ευρώ, εκτός τα μπόνους, απαιτήσεις που κρίθηκαν απαγορευτικές για την ιταλική ομάδα. Ανάλογες απαιτήσεις είχαν σταματήσει και την προσπάθεια της Γουέστ Χαμ, στις αρχές καλοκαιριού, για να τον αποκτήσει.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*