Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Μανωλάς: «Τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο»

Μανωλάς: «Τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο»

Εν όψει του τελικού Κυπέλλου

Αθήνα
Συνέπεια του «στοιχειωμένου» τελικού κυπέλλου ήταν και η ματαίωση της συνέντευξης Τύπου. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης οι προπονητές δεν θα καθίσουν ενώπιον των εκπροσώπων των ΜΜΕ για… ανάκριση, 24 ώρες πριν από τον αγώνα.

Εν όψει του τελικού η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε το δικό της ηλεκτρονικό match programme και φρόντισε να καλύψει το κενό της συνέντευξης Τύπου, «ανακρίνοντας» τον Στέλιο Μανωλά.

«Ο πρώτος μου τελικός το 1983 ήταν ορόσημο στην καριέρα μου και είναι λογικό αυτό. Πρώτος τελικός, πρώτη φορά τελικός στο ΟΑΚΑ με τόσο κόσμο, πρώτος τίτλος και μάλιστα απέναντι στον ΠΑΟΚ του Γιώργου Κούδα που ήταν και καταπληκτικός σε εκείνο το παιχνίδι. Μάλιστα το ΟΑΚΑ ήταν πολύ κοντά στο Γαλάτσι, που έμενα τότε Δεν είναι μόνο η προπόνηση που έκανα για τη δική μου ατομική βελτίωση. Όταν ξεκίνησα αθλητισμό, ταυτόχρονα με το ποδόσφαιρο, με είχαν κοιτάξει και για τον στίβο! Έκανα τριπλούν», θυμάται ο Μανωλάς που αύριο θα προσπαθήσει να μπει στην πολύ μικρή λίστα των «κιτρινόμαυρων» που έχουν κατακτήσει κύπελλο τόσο ως παίκτες όσο και ως προπονητές.

«Μακάρι να μπω σε αυτή τη λίστα. Θα είναι τιμή μου με τα ονόματα που μου ανέφερες. Αλλά όλα αυτά είναι για να τα συζητάμε. Αυτά είναι ιστορία! Μπροστά μας υπάρχει ένας τελικός και αυτό που θέλουμε είναι να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται. Τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο» τόνισε ο τεχνικός της Ένωσης.

Στην Ιστορία της ΑΕΚ έχουν κατακτήσει κύπελλο Ελλάδας από διαφορετικά πόστα οι:

ΟΝΟΜΑ                         ΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ             ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Κώστας Νεγρεπόντης       1932                          1939, 1956
Τρύφων Τζανετής    1939, 1949, 1950                  1966
Ντούσαν Μπάγεβιτς          1978                             1996
Πέτρος Ραβούσης             1978                             1997
Στέλιος Μανωλάς    1983, 1996, 1997                      –

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*