Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μανωλάς και με τη βούλα στην ΑΕΚ: «Δεν με βαραίνει το όνομα του πατέρα μου»

Μανωλάς και με τη βούλα στην ΑΕΚ: «Δεν με βαραίνει το όνομα του πατέρα μου»

Στην ομάδα που μεγάλωσε -κυριολεκτικά- ανήκει κι επίσημα ο Κώστας Μανωλάς. Ο νεαρός ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και αφού δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει, δήλωσε ότι δεν τον αγχώνει το βαρύ όνομά του.

Τη σφραγίδα στη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά έβαλε η ΑΕΚ.

Λίγη ώρα αφότου ο 23χρονος αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιό του και πόζαρε με τα κιτρινόμαυρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όσο για τον ίδιο τον νεαρό, δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει σε γνώριμο περιβάλλον και παρά το βαρύ του όνομα, δήλωσε αποφασισμένος να χαράξει τη δική του πορεία στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι γιος του μεγάλου αμυντικού της ΑΕΚ τις δεκαετίες ’80 και ’90 Στέλιου Μανωλά και γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1993. Αρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΚ, αλλά η επαγγελματική του καριέρα πέρασε σε Θρασύβουλο, Χανιά, Κέρκυρα και Λεβαδειακό. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Είμαι χαρούμενος, διότι επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Έχω ζήσει μέσα στην ΑΕΚ και έχω μνήμες από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήρθα στην ομάδα με σκοπό να βοηθήσω και θα κάνω το καλύτερο, χωρίς να με “βαραίνει” το όνομα του πατέρα μου. Ο καθένας μας έχει τη δική του πορεία».

inner

inner

inner

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*