Home / Άλλα Σπόρ / Μέτρια εμφάνιση του Φιλιππίδη στην Στοκχόλμη

Μέτρια εμφάνιση του Φιλιππίδη στην Στοκχόλμη

Τερμάτισε στην 7η θέση

Αθήνα
Ο βροχερός καιρός και ο δυνατός αέρας στάθηκε εμπόδιο στις προσπάθειες των επικοντιστών στο Diamond League της Στοκχόλμης. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Κώστας Φιλιππίδης που ολοκλήρωσε τον αγώνα του με καλύτερο άλμα στα 5.35μ με αποτέλεσμα να καταταγεί 7ος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τα 5.35μ τα οποία πέρασε με την πρώτη προσπάθεια είχε στη συνέχεια τρεις άκυρες προσπάθειες στα 5.50μ, όμως το σημαντικό για τον ίδιο είναι ότι ολοκλήρωσε τον αγώνα του χωρίς τραυματισμό. Ο Φιλιππίδης από τις χαμηλές θερμοκρασίες της Στοκχόλμης θα επιστρέψει αύριο στην Ελλάδα για να αγωνιστεί την Κυριακή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.

Πρώτος κατετάγη ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί με 5.73μ, με τον Καναδό Σον Μπαρμπέρ να κατατάσσεται 2ος με 5.65μ, ενώ τα 5.50μ πέρασαν ο Λετονός Άρεντς, ο Γάλλος Ζοζέφ, ο Σουηδός Σβαρντ και ο Κινέζος Χουάνγκ. Ο Λαβιλενί ξεκίνησε από τα 5.65μ τα οποία υπερέβη με την 3η προσπάθεια, συνέχισε στα 5.73μ που πέρασε με την 2η, για να κάνει τρεις άκυρες προσπάθειες στα 5.80μ, όταν όμως η νίκη είχε ήδη κριθεί.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*