Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Μάχη… με φόντο τον τελικό

Μάχη… με φόντο τον τελικό

Άλλη μια διοργάνωση, άλλο ένα ντέρμπι αιωνίων που κρίνει όμως πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και ο νικητής παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου περιμένει ο Άρης.

Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται για ακόμα μια φορά στο κατάμεστο γήπεδο του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό να θέλει να συνεχίσει το σερί νικών απέναντι στον ΠΑΟ και τους «πράσινους» να θέλουν να ξεκινήσουν την «αντεπίθεση» από έναν αγώνα που έχει φόντο το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε με χαρά τον Βασίλη Σπανούλη να δηλώνει παρών και να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ εκτός από τον Γιάννη Αθηναίου που αντιμετωπίζει πρόβλημα και έμεινε εκτός αποστολής, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για το μεγάλο ντέρμπι.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός Superfoods προετοιμάστηκε για το παιχνίδι με το μυαλό μόνο στην νίκη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ προετοίμασε την ομάδα του χωρίς προβλήματα και άπαντες θέλουν να να διορθώσουν την μέχρι τώρα κατάσταση με μια νίκη που δίνει μια πολύ σημαντική πρόκριση.

Το παιχνίδι δεν αφήνει περιθώρια λάθους στους δύο αντιπάλους και ο τελικός με φόντο το Κύπελλο δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Οι δύο ομάδες κατεβαίνουν στο παρκέ από διαφορετική αφετηρία, όπως φέτος έχει διαμορφωθεί, και αναμένεται να δούμε ακόμα μια «μάχη αιωνίων» που θα κόψει την ανάσα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*