Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Μάχη» για τον Βαρέλα από ΠΑΟΚ

«Μάχη» για τον Βαρέλα από ΠΑΟΚ

Σκληρό παζάρι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου κάνει ο ΠΑΟΚ για την αγορά του Φερνάντο Βαρέλα και ενώ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 28χρονο στόπερ. Σημαντική η απόσταση στο οικονομικό

Focus στην περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα φαίνεται πως έχουν κάνει στον ΠΑΟΚ, καθώς είναι ο βασικός στόχος για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Με τον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει επέλθει συμφωνία, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», αλλά οι διαπραγματεύσεις με τη Στεάουα Βουκουρεστίου είναι σε εξέλιξη και γίνεται «μάχη» ώστε να πειστεί η ρουμάνικη ομάδα να τον παραχωρήσει.

Η διαφορά σε αυτά που δίνει η μια πλευρά και σε αυτά που ζητάει η άλλη είναι μεγάλη. Ο «δικέφαλος του Βόρρα» έριξε στο τραπέζι 500.000 ευρώ σε πρώτη φάση και η Στεάουα ζητά τα τετραπλάσια. Αν δεν ρίξει τις απαιτήσεις στα μισά, δύσκολα θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για να υπάρξει συμφωνία. Εκτιμάται, όπως είναι λογικό, ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος ώστε να σημειωθεί οριστική κατάληξη στην υπόθεση. Γι’ αυτόν τον λόγο ο ΠΑΟΚ δουλεύει πάνω σε μια ακόμη υπόθεση στόπερ, που αποτελεί εναλλακτική λύση.

Ίσως να πρόκειται για παίκτη που έχει εντοπίσει ο Λούμπος Μίχελ με άρωμα Ισπανίας, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για τον Μιγκέλ Άνχελ Κρέσπο που ανήκει στην Άστον Βίλα.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*