Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λασέν: «Με θέλει ο Παναθηναϊκός»

Λασέν: «Με θέλει ο Παναθηναϊκός»

Πρόταση από τον Παναθηναϊκό ισχυρίζεται πως έχει ο Αλγερινός μέσος Μεντί Λασέν. Ποιο το προφίλ του. Ανοιχτό πάντα του Σισοκό. Στο χέρι της Ουντινέζε για Κονέ, πιέζει ο Κυβρακίδης, σενάριο για Λιρόλα.

Και ξαφνικά… Μεντί Λασέν! Ένας παίκτης που ταιριάζει στα αγωνιστικά «θέλω» του Παναθηναϊκού δήλωσε σε Ισπανό δημοσιογράφο πως οι «πράσινοι» θέλουν να τον αποκτήσουν.

«Έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό, είναι καλή και σκέφτομαι να συνεχίσω την καριέρα μου στο ελληνικό πρωτάθλημα», είπε σε Ισπανό δημοσιογράφο ο 33χρονος άσος, σύμφωνα με την «Πράσινη», προσθέτοντας πως η πρόταση είναι για 350.000 ευρώ ετησίως συν 50.000 ευρώ μπόνους.

Ο Λασέν, που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και παίζει ως αμυντικό χαφ και «οκτάρι», αγωνιζόταν από το 2011 στη Χετάφε, από την οποία πλέον έμεινε ελεύθερος. Φέτος είχε 31 συμμετοχές στη La Liga και μία στο Κύπελλο, ενώ συνολικά έκανε 142 εμφανίσεις με 3 γκολ και 6 ασίστ με τους Μαδριλένους. Στην Ισπανία παίζει από το 2005, έχοντας επίσης περάσει από Αλαβές και Σανταντέρ, ενώ μετρά 43 παρουσίες με την εθνική Αλγερίας. Αξίζει να σημειωθεί πως μάνατζέρ του είναι ο Πέπε Μέσας, που εκπροσωπεί και τους Νάνο και Σάντσεθ.

Ο Αμπντούλ Σισοκό, ο 26χρονος μεσοαμυντικός από το Μάλι που μένει ελεύθερος από τη Μαγιόρκα, παραμένει στα υπόψη αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως εμπλέκονται πολλοί μάνατζερ στην υπόθεση και το θέμα έχει… μπλέξει.

Από εκεί και πέρα, ο Παναγιώτης Κονέ εμφανίζεται να μην έχει πρόβλημα να παίξει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συναινέσει η Ουντινέζε, αλλά και να δεχτεί να πληρώσει μέρος του συμβολαίου του, ύψους 800.000 ευρώ το χρόνο.

Στάσιμο έχει μείνει το ζήτημα του Κυριάκου Κυβρακίδη. Ο Παναθηναϊκός δεν προσφέρει πάνω από 150.000, ενώ ο Ατρόμητος δεν πέφτει κάτω από τις 250.000 ευρώ για τον νεαρό δεξιό μπακ, που πιέζει για να γίνει η μεταγραφή. Την ίδια ώρα, Ιταλός δημοσιογράφος ενέπλεξε το όνομα του 18χρονου Ισπανού μπακ Πολ Λιρόλα με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός άσος ανήκει στη Γιουβέντους και παίζοντας με την «Primavera» είχε φέτος 37 συμμετοχές, 3 γκολ και 9 ασίστ.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*