Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Λέστερ καλεί Λούκας Πέρεθ

Λέστερ καλεί Λούκας Πέρεθ

Μεταγραφικός στόχος της Λέστερ και του Κλάουντιο Ρανιέρι είναι ο Λούκας Πέρεθ, με τον ΠΑΟΚ έτοιμο να επωφεληθεί οικονομικά από τα χρήματα που διατίθενται να προσφέρουν οι “αλεπούδες” στην Λα Κορούνια.

Η Λέστερ κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας, φυσιολογικά η επόμενη σεζόν θα είναι πιο δύσκολη για την ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι και ένας τρόπος να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις αποτελεσματικά είναι η μεταγραφική της ενίσχυση το καλοκαίρι που έρχεται.

Σύμφωνα με τον “Guardian”, πρώτος στόχος των “αλεπούδων” και του Ιταλού τεχνικού για να προστεθεί έξτρα ποιότητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας, είναι ο Λούκας Πέρεθ της Λα Κορούνια.

Στα 27 του χρόνια, ο Ισπανός εξτρέμ βρίσκεται στο πικ της ποδοσφαιρικής του φόρμας σκοράροντας φέτος 19 φορές σε 38 παιχνίδια για λογαριασμό των Γαλιθιάνων, ισοφαρίζοντας μεταξύ άλλων ένα ρεκόρ του συλλόγου που κρατούσε 22 χρόνια. Αυτό του Βραζιλιάνου Μπεμπέτο, που είχε βρει δίχτυα για 7 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος, όπως έκανε και ο Λούκας Πέρεθ στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η Λέστερ λοιπόν είναι έτοιμη να σπάσει το μεταγραφικό της ρεκόρ προκειμένου να πείσει την Λα Κορούνια να δώσει την συγκατάθεση της για την μετακίνηση του 27χρονου κυνηγού από το “Estadio Riazor” στο “King Power Stadium”.

Η μεταγραφή ρεκόρ του αγγλικού συλλόγου παραμένει αυτή του Αντρέι Κράμαριτς τον Ιανουάριο του 2015, από την Ριέκα έναντι 9 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών.

Τώρα η Λέστερ είναι διατεθειμένη να σπάσει το ρεκόρ ακριβότερης μεταγραφής της ιστορίας της προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Λούκας Πέρεθ. Εξέλιξη για την οποία ο ΠΑΟΚ… τρίβει τα χέρια του.

Ο λόγος; Ο “Δικέφαλος” όταν συμφώνησε με την Λα Κορούνια για την παραχώρηση του Ισπανού, κράτησε ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%! Επομένως, όσα χρήματα αποφασίσει να δαπανήσει η Λέστερ για να αποσπάσει το “ναι” των Γαλιθιάνων για την μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ, σχεδόν το 1/3 από αυτά θα καταλήξει στα ταμεία του ΠΑΟΚ.

Από την στιγμή που οι “αλεπούδες” προτίθενται να δώσουν περισσότερα από 9 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας (11,5 εκατομμύρια ευρώ) για τον παίκτη, το μίνιμουμ ποσό που μπορεί να προσδοκά ο “Δικέφαλος” από αυτή την μεταγραφή είναι στα 3 – 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι ο Κλάουντιο Ρανιέρι ενδιαφέρεται και για τον στόπερ της Σπόρτινγκ Χιχόν Λουίς Ερνάντεθ, θέλοντας να πλαισιώσει τους Γουές Μόργκαν και Ρόμπερτ Χουτ με τον 27χρονο Ισπανό στόπερ.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*