Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Κλείνει Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός, εμπόδιο το ΝΒΑ για Πάνγκος

Κλείνει Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός, εμπόδιο το ΝΒΑ για Πάνγκος

Ο Κρις Σίνγκλετον φαίνεται πως θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Κέβιν Πάνγκος, που όμως έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ.

Όλα δείχνουν πως ο Κρις Σίνγκλετον θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει και σύντομα-εκτός σοβαρού απροόπτου-θα υπάρχουν ανακοινώσεις, με τους «πράσινους» να τρέχουν ήδη τις υπόλοιπες μεταγραφικές τους υποθέσεις.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει στρέψει την προσοχή του στην απόκτηση γκαρντ και υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον για τον Κέβιν Πάνγκος. Ο 23χρονος γκαρντ (1,88μ.), ωστόσο, έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ και σε κάθε συζήτηση ζητά να μπει όρος που θα του επιτρέπει να φύγει για τις ΗΠΑ, εφόσον βρει ομάδα. Τον Καναδό με σλοβενικό διαβατήριο (και συνεπώς κοινοτικό) άσο θέλει και η Μάλαγα, αλλά είναι σαφές πως αν επιλέξει να μείνει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο. Φέτος ο Πάνγκος είχε μια εξαιρετική σεζόν με τη Γκραν Κανάρια μετρώντας 11 πόντους, 4,6 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ σε 23,4 λεπτά κατά μέσο όρο. Η ομάδα του έφτασε στα ημιτελικά του Eurocup και τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, ενώ αποκλείστηκε με 2-1 στον πρώτο γύρο των playoffs από τη Λαμποράλ Κούτσα.

inner

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*