Home / Μπάσκετ / NBA / Κερ: «Είμαστε σοκαρισμένοι. Δεν ολοκληρώσαμε τη δουλειά μας»

Κερ: «Είμαστε σοκαρισμένοι. Δεν ολοκληρώσαμε τη δουλειά μας»

Απογοητευμένος από την κατάληξη της χρονιάς για τους Γουόριορς δήλωσε ο Στιβ Κερ. Ο προπονητής των «πολεμιστών» αποθέωσε τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Το ρεκόρ (73-9) πήγε στράφι και οι Γουόριορς δεν έφτασαν στο μεγάλο τους στόχο, όπως παραδέχτηκε ο Στιβ Κερ μετά την απώλεια του τίτλου από τους Καβαλίερς.

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Έχουμε ζήσει τόσες στιγμές χαράς με αυτή την ομάδα, που μου προκαλεί έκπληξη που τώρα έχουμε μια στιγμή λύπης. Αυτό για να θυμόμαστε ότι δεν είναι εύκολο να παίρνεις ένα πρωτάθλημα. Έτσι όμως είναι η ζωή. Κάναμε μια καταπληκτική σεζόν πετυχαίνοντας κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Δυστυχώς δεν ολοκληρώσαμε τη δουλειά μας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ήττα σαν μάθημα για να βελτιωθούμε», τόνισε ο προπονητής των Γουόριορς.

Όσο για το πού κρίθηκε η σειρά; «Πιστεύω πως το πέμπτο ματς ήταν καθοριστικό. Στους τελικούς δεν έχεις την πολυτέλεια να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες και εμείς δεν τελειώσαμε νωρίτερα το πρωτάθλημα. Σήμερα δεν παίξαμε όσο καλά θέλαμε για να νικήσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους Καβαλίερς. Ο Λεμπρόν και ο Κάιρι έκαναν φοβερά παιχνίδια και αυτά άλλαξαν τη μοίρα της σειράς. Ο Λεμπρόν ήταν φανταστικός, έκανε ένα από τα καλύτερα έβδομα ματς σε τελικούς που έχω δει ποτέ. Σκόραρε, πήρε ριμπάουντ, κυκλοφορούσε καλά την μπάλα, ήταν αποτελεσματικός και στην άμυνα. Έκανε ό,τι ήταν δυνατό και ήταν τρομερός. Και ο Ίρβινγκ έβαλε ένα μεγάλο σουτ πάνω σε άμυνα».

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*