Home / Μπάσκετ / Eurobasket 2015 / Καστέλς: «Αν ήμασταν πιο εύστοχοι»

Καστέλς: «Αν ήμασταν πιο εύστοχοι»

Στην αστοχία της ομάδας του στο δεύτερο μέρος απέδωσε ο προπονητής του Βελγίου, Έντι Καστέλς, την αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την Ελλάδα.

«Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλή ενέργεια και ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ίδια καλή δημιουργία, αλλά ήμασταν άστοχοι. Αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι ίσως ήταν διαφορετικά. Αυτό συμβαίνει όταν βασίζεσαι τόσο πολύ στο μακρινό σουτ. Δεν μετανιώνουμε όμως καθόλου. Έχουμε προοδεύσει πολύ τα τελευταία χρόνια και θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε με σταθερά βήματα και συνέπεια. Χρειάζεται υπομονή», ανέφερε ο προπονητής του Βελγίου.

Από πλευράς παικτών, ο Κουεντίν Σερόν είπε: «Αρχίσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και δείξαμε πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε μια δυνατή ομάδα. Στο δεύτερο μέρος η Ελλάδα άλλαξε το αμυντικό της πλάνο, εμείς ήμασταν άστοχοι και αυτό έκρινε το παιχνίδι. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να προοδεύσουμε κι άλλο για να αποδείξουμε πως το Βέλγιο είναι μια χώρα που μπορεί να πετύχει πράγματα στο μπάσκετ».

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*