Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για Περέιρα και Κασάμι

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για Περέιρα και Κασάμι

Ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ για την εξέλιξη της υπόθεσης των Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι, καθώς αμφότεροι θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Προφανώς στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να τοποθετηθούν επίσημα για την υπόθεση των Κασάμι και Περέιρα. Άλλωστε αποτελεί ένα ζήτημα του οποίου έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και είναι και η μοναδική αρμόδια για να αποφανθεί. Παρόλα αυτά στην ΑΕΚ υπάρχει ικανοποίηση.

Αφενός διότι επί της ουσίας δικαιώνει την επιχειρηματολογία που είχε επιλέξει τότε στην απολογία της, για όσα είχαν γίνει μετά το τέλος του ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Στην ΑΕΚ είχαν αναλάβει την ευθύνη για όσα είχαν γίνει με την είσοδο κάποιων οπαδών στο γήπεδο και τα είχαν καταδικάσει και με επίσημη ανακοίνωση. Αλλά παράλληλα είχαν επισημάνει και την πρόκληση από την πλευρά του τότε προπονητή του Ολυμπιακού αλλά και του Κασάμι.

Αφετέρου στην ΑΕΚ θεωρούν πως πλέον δικαιώνονται όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας που είχαν βρεθεί τότε στο ΟΑΚΑ και που είχαν προκληθεί. Άλλωστε κάποιοι εξ αυτών, είχαν «κυνηγήσει» και δικαστικά το θέμα.

πηγή : Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*