Home / Ομάδες / Ιαπωνική ενίσχυση για τη Σεβίλλη! (pics/vid)

Ιαπωνική ενίσχυση για τη Σεβίλλη! (pics/vid)

Παίκτης της Σεβίλλη και με τη… βούλα είναι ο Χιρόσι Κιγιοτάκε, ο οποίος ταξίδεψε στην Ανδαλουσία, πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε τη τζίφρα του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η απόκτησή του είχε ανακοινωθεί εδώ και δύο εβδομάδες, σήμερα, όμως, ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα!

Ο Χιρόσι Κιγιοτάκε ταξίδεψε χθες (23/6) στην Ανδαλουσία, σήμερα (24/6) πέρασε επιτυχώς τα ιατρικά, αιματολογικά και εργομετρικά τεστ και ακολούθως υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τη Σεβίλλη.

inner
Ο Κιγιοτάκε αφίχθη την Πέμπτη (23/6) στην Ανδαλουσία, με τον αθλητικό διευθυντή Μόντσι να τον υποδέχεται στο αεροδρόμιο και να τον συνοδεύει ως το ξενοδοχείο «Melia Lebreros», όπου τραβήχτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων σε όσους συνετέλεσαν για αυτή τη μεταγραφή. Είμαι σε ένα μεγάλο κλαμπ και θα δουλέψω σκληρά. Όπως βλέπετε δεν είμαι ψηλός, οπότε θα έλεγα ότι το δυνατό μου σημείο είναι η δημιουργία φάσεων», ανέφερε αρχικά.

«Θέλω να καθιερωθώ στο βασικό σχήμα, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και να μπορέσω μέσω των εμφανίσεων μου να βρεθώ με την Ιαπωνία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018», πρόσθεσε ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός.

inner
Σήμερα (24/6) υποβλήθηκε στα απαραίτητα τεστ στις εγκαταστάσεις «Premap» και ακολούθως μετέβη στα γραφεία του «Σάντσες Πιχθουάν» όπου υπέγραψε το συμβόλαιό του στο πλευρό του αντιπροέδρου Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο Καράσκο

Στα 26 του χρόνια, ο Κιγιοτάκε (22 συμ., 5 γκολ, 6 ασίστ φέτος) ξεκίνησε την καριέρα του στην Όιτα Τρινίτα, το 2010 πήγε στην Κερέζο Οσάκα και δύο χρόνια αργότερα ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Νυρεμβέργης. Την τελευταία διετία, φόρεσε τη φανέλα του Ανόβερο.

Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή για τη Σεβίλλη, η οποία έχει ήδη αποκτήσει από την Χετάφε τον Πάμπλο Σαράμπια. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψε στις 10 Ιουνίου τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Κιγιοτάκε εν δράσει

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*