Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Θετίκος για έξτρεμ ο Μπέντο – Προς Χαλ ο Ομάρ

Θετίκος για έξτρεμ ο Μπέντο – Προς Χαλ ο Ομάρ

Σε συζητήσεις με εξτρέμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Πάουλο Μπέντο να θεωρεί πως δεν αποτελεί αναγκαιότητα η ενίσχυση στα στόπερ. Οι περιπτώσεις Ντόλι, Περέιρα και Ρεϊνόσο. Ξανασμίγει με τον Μάρκο Σίλβα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ορθάνοιχτο είναι το ενδεχόμενο πραγματοποίησης και τρίτης μεταγραφής τον Ιανουάριο για τον Ολυμπιακό, μετά από αυτές των Ανσαριφάρντ και Σισοκό. Αν όμως οι περισσότεροι θα περίμεναν να υπάρξει ενίσχυση στα στόπερ, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για εξτρέμ.

Ο Πάουλο Μπέντο στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της ομάδας χθες είχε συζήτηση με στελέχη της διοίκησης και φέρεται να επανέλαβε πως δεν υπάρχει αναγκαιότητα για απόκτηση στόπερ. Ο Πορτογάλος προπονητής θεωρεί πως οι Βιάνα, Ρέτσος και Μποτία μπορούν να καλύψουν επαρκώς τη θέση μέχρι να επιστρέψουν από το Κόπα Άφρικα οι Ντα Κόστα και Ρομαό.

Αντίθετα, ο Μπέντο φαίνεται πως δεν λέει όχι στην απόκτηση εξτρέμ και ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με παίκτη. Μετά την αποχώρηση του Πάρντο, Σεμπά, Μανθάτης και Ελιουνούσι είναι οι μόνες «καθαρές» λύσεις για τη θέση, με τον Νορβηγό να απουσιάζει εδώ κι ένα μήνα λόγω χρόνιου προβλήματος τενοντίτιδας, ενώ ο Μάριν λογίζεται κυρίως ως παίκτης πίσω από τον επιθετικό κι όχι ακραίος.

Ο Ολυμπιακός έχει δεδομένα «ψαχτεί» για τον 23χρονο Νοτιοαφρικανό Κίγκαν Ντόλι της Μαμέλοντι Σάνταουνς, ωστόσο η Μονπελιέ έχει τον πρώτο λόγο έχοντας κάνει καλύτερη πρόταση, ενώ επαφή έχει υπάρξει και για τον επίσης αριστεροπόδαρο Ματέους Περέιρα, τον 20χρονο Βραζιλιάνο που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μπορεί να έρθει δανεικός. Έχει κυκλοφορήσει και το όνομα του 21χρονου Αργεντινού Εμάνουελ Ρεϊνόσο της Ταγέρες, που όμως είναι περισσότερο «δεκάρι». Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες…

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλά περιθώρια αλλαγών στην ευρωπαϊκή του λίστα. Έχει ήδη αποκτήσει Ανσαριφάρντ και Σισοκό, ενώ εφόσον δοθεί δανεικός ο Ελαμπντελαουί θα αδειάσει μόνο μία θέση ξένου. Οι αποχωρήσεις των Σιόβα και Πάρντο-Ζντιέλαρ δεν παίζουν ρόλο, καθώς ο μεν πρώτος κάλυπτε θέση Έλληνα και οι άλλοι δύο δεν ήταν καν δηλωμένοι.

Ξανασμίγει με τον Μάρκο Σίλβα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Χαλ Σίτι εισηγήθηκε με θέρμη την πρόσληψη του Νορβηγού δεξιού μπακ και στη σημερινή συνεδρίαση της διοίκησης του αγγλικού συλλόγου αναμένεται να εγκριθεί η απόκτησή του.

Ο 25χρονος άσος αναμένεται να μετακομίσει δανεικός με οψιόν αγοράς στη Χαλ. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα εισπράξουν ως… ενοίκιο περίπου 500-600 χιλ. ευρώ και θα καλύψουν τις αποδοχές του παίκτη, ενώ το καλοκαίρι θα έχουν οψιόν αγοράς της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ.

Αρχικά η Χαλ είχε δείξει πρόθεση αγοράς του παίκτη, ωστόσο η πιθανότητα να αλλάξει χέρια ο αγγλικός σύλλογος, αλλά και η αγωνιστική απραξία του Ελαμπντελαουί (που μετρά μόλις τέσσερις εμφανίσεις το τελευταίο οκτάμηνο) που έκανε επιφυλακτικούς τους ανθρώπους της ομάδας έφερε στο προσκήνιο τη λύση του δανεισμού.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*