Home / Μπάσκετ / Eurobasket 2015 / Η Euroleague παρουσίασε το λογότυπο του Final 4

Η Euroleague παρουσίασε το λογότυπο του Final 4

Αθήνα
Με πρεσβευτή έναν παίκτη που έχει φορέσει τόσο τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού, τον Πάτρικ Φέμερλινγκ, η Euroleague, παρουσίασε την Πέμπτη το «logo» του φάιναλ φορ για το 2016, στο Βερολίνο, όπου θα διεξαχθεί το διάστημα 13-15 Μαϊου.

Το σήμα παρουσιάστηκε στο Τείχος του Βερολίνου με μια εκδήλωση με «γκράφιτι» στην East Side Gallery. Σχεδιάστηκε από τη «Semiotik Design Agency», το σήμα ενώνει τις ψυχές του μπάσκετ και της πόλης του Βερολίνου, τις συνδυάζει σε αρμονία και στο στιλ του μοντερνισμού του «Bauhaus Art School», το οποίο πρωτοπορεί στο μοντέρνο σχέδιο.

Εκτός από τον πρώην πρωταθλητή της Euroleague, Πάτρικ Φέμερλινγκ την επίσημη παρουσίαση, η οποία περιελάμβανε την αποκάλυψη του σήματος του, αλλά και την ανακοίνωση την έναρξης της πώλησης των εισιτηρίων την άλλη εβδομάδα έκαναν ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης Τζόρντι Μπερτομέου, o μόνιμος γραμματέας της Συγκλήτου του Βερολίνου, Αντρέας Στρατζκόφσκι και o διευθυντής της AEG Operations, Μίχαελ Χάπκα.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το κοινό θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 25 Νοέμβρη στις 12:00 το μεσημέρι στο “f4tickets.com”. Τα εισιτήρια προσφέρονται σε 8 διαφορετικές ζώνες τιμών, που κυμένονται από 165 μέχρι 545 ευρώ για κάθε πακέτο τεσσάρων αγώνων.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, δήλωσε: «Eίναι υπέροχο να επιστρέφω εδώ με το Final-4 το Βερολίνο σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο τη Mercedes-benz Arena. Το Βερολίνο θα είναι το κέντρο της αθλητικής κοινωνίας τον Μάϊο με τα μάτια του κόσμου από 5 ηπείρους να είναι καρφωμένα σε ένα από τα καλύτερα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω την AEG και την πόλη του Βερολίνου που το κατέστησαν εφικτό και για τη φιλοξενία του, όπως επίσης και την Άλμπα Βερολίνου για τη συνεργασία της ώστε να φέρουμε το πάθος του φάιναλ φορ στους οπαδούς του Βερολίνου».

Ο Μόνιμος Γραμματέας της Συγκλήτου του Βερολίνου, Αντρέας Στρατζκόφσκι τόνισε από την πλευρά του: «Φέτος έχουμε διοργανώσει μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως ο τελικός του Champions League, τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος χάντμπολ και το Ευρωμπάσκετ. Το 2016 θα έρθουν και άλλες τέτοιες διοργανώσεις στο Βερολίνο όπως το Turkish Airline Euroleague φάιναλ φορ. Το Βερολίνο έχει εξαιρετική ομάδα και παράδοση στους μπασκετικούς οπαδούς. Αυτό βοήθησε στην συνεργασία με τη Euroleague».

Ο Πάτρικ Φέμερλινγκ υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινήσαμε τον δρόμο προς το Final-4 με αυτή την εναρκτήρια εκδήλωση εδώ στο Βερολίνο με την παρουσίαση του σήματος και της πώλησης των εισιτηρίων. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το Final-4 θα διεξαχθεί στο Βερολίνο το 2016 μαζί με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις. Σκοπεύω να είμαι καλός εκπρόσωπος και για τη Euroleague και για το Βερολίνο».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*