Home / Μπάσκετ / Euroleague / Η Τότεναμ “τέλειωσε” τον Αντεμπαγιόρ
Η Τότεναμ ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ καθώς κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή με τον άσο από το Τόνγκο για να σπάσει το συμβόλαιό του.

Η Τότεναμ “τέλειωσε” τον Αντεμπαγιόρ

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο “White Hart Lane” ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ αναζητεί εδώ και λίγη ώρα νέα ποδοσφαιρική στέγη, με την Τότεναμ να κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως ήρθε σε συμφωνία μαζί του για να να λύσουν τη συνεργασία τους.

“Ήρθαμε σε κοινή συναινέσει συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον”, αναφέρει χαρακτηριστικά η διοίκηση των “σπιρουνιών”, ενώ από την πλευρά ο 31χρονος επιθετικός ευχαρίστησε το σύλλογο και τους οπαδούς για τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας.

Ο Αντεμπαγιόρ αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τότεναμ τη σεζόν 2011-12 (από τη Μάντσεστερ Σίτι) και σημείωσε 18 γκολ με αποτέλεσμα να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή ενώ πέρυσι έπαιξε σε 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας μόλις δύο γκολ.

Φέτος ήταν εκτός πλάνων του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και δεν είχε δηλωθεί στη λίστα ούτε για τους αγώνες της Premier League ούτε για αυτούς του Europa League, ενώ σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Άστον Βίλα του Τιμ Σέργουντ (πρώην προπονητής του στην Τότεναμ) με την οποία είχε έρθει αρκετά κοντά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*