Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Η Ρεάλ για το καθήκον, η Νάπολι για το θαύμα

Η Ρεάλ για το καθήκον, η Νάπολι για το θαύμα

Τέσσερις ομάδες, δύο εισιτήρια, προορισμός οι «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε τσεκάρουν οι πρώτοι για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η μεγάλη «μάχη» θα δοθεί στο κατάμεστο από τους «τρελούς» Ναπολιτάνους, «Σαν Πάολο»,όπου η Νάπολι υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» έχουν σαφές προβάδισμα από το παιχνίδι της Μαδρίτης στο οποίο είχαν επικρατήσει με 3-1, αλλά οι ψυχωμένοι «παρτενοπεϊ» θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στη «βασίλισσα».

Το άγχος άλλωστε, όπως τόνισε και ο Μαουρίτσιο Σάρι, είναι για την ομάδα του Ζιντάν, ο οποίος επέλεξε να απομονώσει τους παίκτες του για να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Εκτός από τον Βαράν που είναι τραυματίας, δεν υπάρχουν απουσίες για τον «Ζιζού» που θα δει τους Μπέιλ και Κριστιάνο να επιστρέφουν για να πλαισιώσουν τον Μπενζεμά. Από την άλλη γεμάτη είναι και η φαρέτρα του Σάρι, που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει τον Μίλικ στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανές ενδεκάδες

Νάπολι: Ρέινα – Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ – Ρογκ, Ζορζίνιο, Χάμσικ – Καγεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας – Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο – Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος – Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο

Τυπική εντελώς διαδικασία αποτελεί το παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μπάγερν Μονάχου, μετά το 5-1 του πρώτου ματς στο Μόναχο. Το παιχνίδι μπορεί να είναι ιστορικό, αφού δεν αποκλείεται να είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό του Αρσέν Βενγκέρ με τους «κανονιέρηδες» δεδομένης της κουβέντας για αποχώρηση του Αλσατού το καλοκαίρι.

Παρά την κόντρα Βενγκέρ-Σάντσες, η λογική λέει ότι ο Χιλιανός θα ξεκινήσει βασικός, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Εζίλ που ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός αποστολής θα μείνει ο Μερτεσάχερ, όπως και οι γνωστοί απόντες, Ελνενί και Καθόρλα.

Από την άλλη η Μπάγερν πάει στο Λονδίνο χωρίς τον τιμωρημένο Λαμ που έχει συμπληρώσει κάρτες και τον εδώ και καιρό τραυματία, Μπόατενγκ. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σάντζεζ και Κόστα.

Πιθανές ενδεκάδες

Άρσεναλ: Οσπίνα – Μπεγερίν, Μουστάφι, Κονσιελνί, Μονρεάλ – Κοκλέν, Τζάκα – Τσάμπερλεϊν, Αϊόμπι, Γουόλκοτ – Σάντσεζ

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ – Ραφίνια, Μαρτίνεζ, Αλάμπα, Μπερνάτ – Κίμιχ (Βιδάλ), Αλκάνταρα – Κόστα, Μίλερ, Κόστα (Ριμπερί) – Λεβαντόφσκι

Αναλυτικά τα ματς της βραδιάς

Άρσεναλ – Μπάγερν (21.45 Cosmote Sport 1)

Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης (21.45 Cosmote Sport 2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*