Home / Ομάδες / Η Μπάγερν θωρακίζει το Alianz Arena

Η Μπάγερν θωρακίζει το Alianz Arena

Aθήνα
Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας θα πάρει η Μπάγερν Μονάχου μετά τις τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι για τους εντός έδρας αγώνες της, ανάμεσα στους οποίους είναι και αυτός με τον Ολυμπιακός στις 24/11 για το Champions League.

Οι Πρωταθλητές Γερμανίας εξέδωσαν και ανακοίνωσή ζητώντας από τους φιλάθλους τους να δείξουν την απαιτούμενη υπομονή.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών είναι επίσης έκανε θέμα που ανησυχεί την Μπάγερν Μονάχου. Έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σ’ έναν συνεχή διάλογο με τις αρχές που είναι αρμόδιες για την ασφάλεια στο Allianz Arena. Για τα εντός έδρας ματς στην Allianz Arena, η Μπάγερν θα ενεργήσει με τα μέτρα ασφαλείας που υπήρχαν – σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία – παίρνοντας παράλληλα πρόσθετα μέτρα. Η Μπάγερν Μονάχου ενεργεί υπό τις οδηγίες που έχουν γίνει από την Αστυνομία και τον Υπουργό Εσωτερικών.

Ο Jan-Christian Dreesen αναπληρωτής πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, αρμόδιος για τα θέματα ασφαλείας, υποστήριξε: «Είμαστε σε επαφή με την Ομοσπονδία, την Λίγκα και τις αρμόδιες αρχές για την ασφάλεια. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι έλεγχοι εισόδου των οπαδών θα είναι πιο εντατικοί στο μέλλον. δεν θέλω να σχολιάσω περισσότερες λεπτομέρειες, όσον αφορά σ’ αυτά που έχουν συμφωνηθεί με τις αρμόδιες αρχές. Θα ήθελα να ζητήσω από τους οπαδούς μας και όλους τους φιλάθλους για την κατανόησή τους για τυχόν καθυστερήσεις που θα δημιουργηθούν κατά την είσοδό τους στο στάδιο».
Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*