Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / «Ευτυχισμένος με τον ΠΑΟ ο Μαμούτε»!

«Ευτυχισμένος με τον ΠΑΟ ο Μαμούτε»!

Ο γιος του μάνατζερ του Γιούρι Μαμούτε, που θα συνοδεύσει τον Βραζιλιάνο στο ταξίδι για την Αθήνα, μιλάει  για την επικείμενη μετακίνηση του 20χρονου στον ΠΑΟ.

Του Διονύση Δεσύλλα

Θέμα ωρών θεωρείται η οριστικοποίηση του δανεισμού του Γιούρι Μαμούτε από την Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό, με χρονική διάρκεια 18 μηνών. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έρχεται αύριο στη χώρα μας, μαζί με τον γιο του μάνατζέρ του, τον Καουέ Μασάντο.

Το sport-fm.gr επικοινώνησε με τον κ. Μασάντο, λίγο πριν από την αναχώρηση του ιδίου μαζί με τον Μαμούτε για την Αθήνα, για την οριστικοποίηση του δανεισμού του νεαρού.

«Δεν μπορώ να πω πολλά στην παρούσα φάση, γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη κάτι», μας είπε, αρχικά, ο κ. Μασάντο για να συνεχίσει: «Η αλήθεια είναι ότι οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ερχόμαστε στην Αθήνα, ο Γιούρι θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα δούμε τις λεπτομέρειες του συμβολαίου. Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά, δεν υπάρχει λόγος να μην πάει κάτι καλά. Θα τα δούμε όλα αύριο».

Ο ποδοσφαιριστής είναι ενθουσιασμένος με τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του γιου του εκπροσώπου του. «Όπως σας είπα δεν θέλω να πω πολλά μέχρι να τελειώσουμε. Θα σας πω μόνο ότι είναι ενθουσιασμένος. Νιώθει ευτυχισμένος που θα παίξει στον Παναθηναϊκό, γιατί γι’ αυτόν είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείξει στην Ευρώπη τι αξίζει. Όλα τα άλλα θα τα πούμε στη συνέχεια».

Οσο για τη οψιόν (σ.σ. 4 εκατ. ευρώ) σε περίπτωση αγοράς, ο κ. Μασάντο τόνισε: «Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Να ξέρετε μόνο ότι ο Μαμούτε είναι ένα μεγάλο ταλέντο γι’ αυτό και γίνονται κάποιες διαδικασίες εξασφάλισης. Σας ευχαριστώ πολύ, θα σας δούμε από κοντά».

Αυριο, λοιπόν, ο Μαμούτε «πατάει» ελληνικό έδαφος. Περνάει από ιατρικές εξετάσεις, βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και στη συνέχεια καλείται να αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι δικαιολογημένες οι εξαιρετικές συστάσεις που τον συνοδεύουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*