Home / Ομάδες / Επιχείρηση «αρπαγής» του Νεϊμάρ

Επιχείρηση «αρπαγής» του Νεϊμάρ

Η Παρί τον θέλει

Aθήνα

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, πως το καλοκαιρινό μεταγραφικό σήριαλ θα έχει πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ. Η «Mundo Deportivo» αποκαλύπτει την επιχείρηση «αρπαγής» του Βραζιλιάνου επιθετικού της Μπαρτσελόνα. Οπως σημειώνει σε δημοσίευμά της, απεσταλμένοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν είναι στη Βραζιλία για να προσπαθήσουν να πείσουν τον Νειμάρ, να μην ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα, σταματώντας μία διαδικασία που ήδη έχει ξεκινήσει.

Η Μπαρτσελόνα έχει στείλει επίσης ανθρώπους της στη Βραζιλία, προσπαθώντας να περιορίσουν τις κινήσεις των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ωστόσο, η κατάσταση με τον Βραζιλιάνο φαίνεται περίπλοκη.

Ο Νειμάρ αποφάσισε να σταματήσει την κατασκευή του νέου σπιτιού του. Ο επιθετικός είχε προγραμματίσει να μετακινηθεί και να ζήσει μαζί με τον Μέσι και τον Λουίς Σουάρες, αλλά για την ώρα αυτά τα έργα έχουν σταματήσει.

Οι Ισπανοί σημειώνουν ότι η υπόθεση θυμίζει εκείνη του 1997, όταν ο Ρονάλντο σχεδόν είχε αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρστελόνα, αλλά τελικά πείστηκε να πάει στην Ιντερ. Σχεδόν είκοσι χρόνια αργότερα η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*