Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Επιτέλους χωρίς απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στη Καλλονή

Επιτέλους χωρίς απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στη Καλλονή

Aθήνα
Στις πρώτες 12 αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ η ΑΕΚ είχε πάντα απουσίες, ενώ βασικοί ποδοσφαιριστές της (Μάνταλος, Μπακάκης, Τζεμπούρ) αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς που τους κράτησαν για μήνες εκτός δράσης. Κόντρα στη Καλλονή στην 13η αγωνιστική θα είναι πάνοπλη.

Την Παρασκευή, προπονήθηκαν όλοι κανονικά κι αυτό, σε συνδυασμό με την 90λεπτη συμμετοχή του Μιχάλη Μπακάκη στο ματς κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό, δημιουργεί πολλά διλήμματα στον Γκας Πογέτ.

Ο διεθνής ακραίος φούλμπακ είναι πανέτοιμος, ο Βάργκας εξέτισε την ποινή του και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, ο Τζεμπούρ είναι καλά (χθες δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης) κι έτσι ο προπονητής της ΑΕΚ έχει να επιλέξει, ανάμεσα σε 30 ετοιμοπόλεμους, τους 18 της αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής (17:15).

Είναι το τρίτο διαδοχικό εντός έδρας ματς των «κιτρινόμαυρων» μετά από αυτά με Παναιτωλικό (3-0) και Πανελευσιακό (6-0) κι ενώ είχε προηγηθεί η νίκη (2-1) στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού. Συνεπώς, οδεύουν προς τέταρτη διαδοχική νίκη, κάτι που έχει να συμβεί από τον Φεβρουάριο του 2010, χωρίς να υπολογίζονται φυσικά τα δύο χρόνια που πέρασε η ΑΕΚ στις μικρές κατηγορίες.

Η αποστολή θα ανακοινωθεί αύριο, Σάββατο, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*