Home / Αυτοκίνητο / WRC / Επιστρέφει στο WRC ο Λεμπ

Επιστρέφει στο WRC ο Λεμπ

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ ετοιμάζει την επιστροφή του στο WRC. Ο Γάλλος οδηγός και εννέα φορές πρωταθλητής έχει αποφασίσει να “κατεβάσει” την ομάδα του στο Junior WRC.

Kατέκτησε εννέα πρωταθλήματα στο WRC και είναι ο αδιαμφισβήτητος “βασιλιάς” του αθλήματος και μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Σεμπαστιάν Λεμπ ετοιμάζεται να επιστρέψει στον χώρο που μεγαλούργησε.

Ο Γάλλος οδηγός έχει αποφασίσει να “κατεβάσει” την ομάδα του στο Junior WRC και σε συνεργασία με τον επί σειρά ετών συνοδηγό του, Ντανιέλ θα υλοποιήσουν τη σκέψη τους, ενώ χρήματα στο εγχείρημα θα επενδύσει και ο επιχειρηματίας, Ντομινίκ Χάιντς, ο οποίος είναι φίλος του 41χρονου Αλσατού.

Ξέραμε ότι κάποια ημέρα θα εμπλακούμε σε καθημερινή βάση. Δεν θέλαμε όμως να βιαστούμε. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το πρότζεκτ. Πριν από 15 χρόνια είχα περάσει και εγώ από το Junior WRC, ήταν η φυσική επιλογή. Είναι ένα πρωτάθλημα που υποστηρίζει τους νέους οδηγούς και τους δίνει τη δυνατότητα να λάμψουν“, ανέφερε ο Λεμπ.

Πηγή: sport 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*