Home / Ποδόσφαιρο / ΕΠΙΣΗΜΟ: Αποσύρεται από την Εθνική ο Ιμπραΐμοβιτς

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αποσύρεται από την Εθνική ο Ιμπραΐμοβιτς

Λίγο πολύ όλοι το γνωρίζαμε αλλά τώρα το ανακοίνωσε και ο ίδιος. Το Euro της Γαλλίας θα είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με την Εθνική Σουηδίας, όπως ανέφερε προ ολίγου.

Η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που θα αγωνιστεί με την Εθνική Σουηδίας, θα είναι το Euro της Γαλλίας για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Όπως ανακοίνωσε ο 35χρονος επιθετικός προ ολίγου σε συνέντευξη Τύπου, έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει να αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος μετά το πέρας της διοργάνωσης!

Η απόσυρση του Ζλάταν από την Εθνική δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο τόσο στον ίδιο όσο και στους συμπαίκτες του για να πάρουν τη νίκη την τελευταία αγωνιστική και να καταφέρουν να συνεχίσουν και στην επόμενη φάση του Euro.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει μετρήσει με την Εθνική Σουηδίας 113 εμφανίσεις, οι οποίες αύριο κόντρα στο Βέλγιο θα αυξηθούν κατά μία, ενώ έχει πετύχει και 62 τέρματα! Έχει αγωνιστεί, επίσης, με τις μικρές ομάδες της Σουηδίας και έχει συγκεκριμένα 7 συμμετοχές με την U-21 (6 γκολ) και 4 με την U-19 (1 γκολ).

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*