Home / Ομάδες / Επικοινώνησε με Κρικόβιακ η Μπαρτσελόνα

Επικοινώνησε με Κρικόβιακ η Μπαρτσελόνα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ, με άνθρωπο των Καταλανών να επικοινωνεί με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Ποιες οι απαιτήσεις της Σεβίλλης.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπαρτσελόνα, την ώρα που εξαιρετικά αμφίβολο παραμένει το μέλλον των Ντάνι Άλβες (οι Ιταλοί λένε για οριστική συμφωνία με την Γιουβέντους) και Χαβιέρ Μαστσεράνο, πιθανή αποχώρηση των οποίων θα αλλάξει άρδην το πως θα κινηθεί η νταμπλούχος Ισπανίας στο «παζάρι» του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», άνθρωπος εξουσιοδοτημένος από τους «μπλαουγκράνα» επικοινώνησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες (πριν δηλαδή από τον τελικό του Κυπέλλου) με το γραφείο «Stellar Group» που τον εκπροσωπεί, μίλησε με τον μάνατζερ του και τον ρώτησε το κατά πόσο είναι διαθέσιμος για μεταγραφή, ποιες είναι οι προθέσεις του παίκτη και αν θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Τόσο η Σεβίλλη (η Μπαρτελόνα δεν την έχει «ενοχλήσει» επίσημα) όσο και ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον, με τους Ανδαλουσιάνους πάντως να μην είναι πρόθυμοι να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων: Ο παίκτης παραχωρείται μόνο με το κατάλληλο ποσό, το οποίο είναι η ρήτρα ύψους 45 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Ο Κρικόβιακ είναι διεθνής Πολωνός αμυντικός μέσος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας. Στα 26 του χρόνια πλέον, είχε μετακομίσει στη Σεβίλλη το καλοκαίρι του 2014 από τη Λανς, έναντι μόλις 4.5 εκατ. ευρώ. Τον περασμένο Νοέμβριο επέκτεινε το συμβόλαιο του με τους Σεβιγιάνους ως το 2019, ενώ είναι βασικότατο γρανάζι στα χέρια του Ουνάι Έμερι (42 συμ., 1 γκολ, 5 ασίστ).

Βάσει του δημοσιεύματος ο Κρικόβιακ θα ήταν μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Σέρτζιο Μπουσκέτς, ενώ θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις τόσο στο κέντρο άμυνας όσο και στα χαφ, όπου δεν αποκλείεται να «αδειάσει» μια θέση αν ο Σέρτζι Ρομπέρτο μετακινηθεί στη θέση του «φευγάτου» Ντάνι Άλβες. Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, προς το παρόν όμως, σε καθαρά φιλολογικό επίπεδο.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*