Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Επαφή «Μίλο» με Λουτσέσκου για Φερέιρα

Επαφή «Μίλο» με Λουτσέσκου για Φερέιρα

Την πιο δύσκολη περίπτωση απ’ αυτές των επιθετικών που έχει στα υπόψη παλεύει η ΑΕΚ. Προσπαθώντας το κόλπο με τον ακριβό Φακούντο Φερέιρα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε επαφές με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Δυνατά σε όλα τα μέτωπα των επιθετικών που βρίσκονται στη λίστα της παίζει η ΑΕΚ. Ακόμα και σ’ αυτά που θεωρούνται πολύ δύσκολα, όπως του Φακούντο Φερέιρα.

Ενώ είναι δεδομένες οι συζητήσεις για τον Κάιλ Λάφερτι, παραμένει πάντα ανοιχτό το θέμα του Μάρκο Ντέβιτς (και παραμένουν πάντα στα υπόψη οι Ούτσε και Μαρικά), στην «Ένωση» δουλεύουν και το θέμα του Φακούντο Φερέιρα.

Παρόλο λοιπόν που η περίπτωσή του συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες (είναι μόλις 24 ετών και η Σαχτάρ δαπάνησε μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει) ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παλεύει για την απόκτησή του.

Έτσι, είχε επαφές απευθείας με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, αναζητώντας μαζί του μια φόρμουλα για την παραχώρηση του παίκτη. Κάτι που έγινε φυσικά στη βάση του να έρθει ως δανεικός, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να «ψήνει» τον προπονητή της Σαχτάρ ώστε ν’ αποφασίσει την παραχώρηση του Φερέιρα (μιας και δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*