Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Εντολή Μελισσανίδη: «Δώστε ό,τι ζητάνε για Αραούχο»

Εντολή Μελισσανίδη: «Δώστε ό,τι ζητάνε για Αραούχο»

Στην Αθήνα έρχεται το απόγευμα της Πέμπτης ο Σέρχιο Αραούχο ώστε να ολοκληρωθεί το τυπικό της διαδικασίας για τον δανεισμό του και να ενταχθεί και επίσημα στην ΑΕΚ.

Η συμφωνία πάντως με την Λας Πάλμας, έκλεισε το βράδυ της Τρίτης, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να το παίρνει πάνω του και να δίνει εντολή στους συνεργάτες του να κάνουν τα πάντα για να ολοκληρωθεί ο «γάμος» με τον παίκτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Βέργη στη «Live Sport» ο «Τίγρης» το πήρε πάνω του και έβαλε πλάτη για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Μαϊστόροβιτς και ο Λυσάνδρου που χειρίζονταν το θέμα, δεν είχαν πάρει θετική απάντηση από τους Ισπανούς, με τον Μελισσανίδη να τους ξεκαθαρίζει ότι έπρεπε να κάνουν τα πάντα για να φέρουν εις πέρας την αποστολή.

Μάλιστα, φέρεται να τους είπε… «Δώστε τους επιτέλους ότι ζητάνε για να τελειώνουμε. Θέλω οπωσδήποτε να έρθει αυτός ο παίκτης στην ΑΕΚ».

Η «Ένωση» θα δώσει 200.000 ευρώ στους Ισπανούς ως ενοίκιο για τον παίκτη, με το κόστος της μεταγραφής μαζί με τα μπόνους θα αγγίξει τα 2 εκ. ευρώ.

sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*