Home / Άλλα Σπόρ / Εκτός Ευρώπης ο Φοίνικας Σύρου λόγω… εκλογών

Εκτός Ευρώπης ο Φοίνικας Σύρου λόγω… εκλογών

Πολλά τα οικονομικά προβλήματα

Σύρος
Σε νέες περιπέτειες φαίνεται πως μπαίνει ο Φοίνικας Σύρου που μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά ως φιναλίστ του πρωταθλήματος και συμμετοχή στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακοίνωσε πως δεν θα λάβει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Ο λόγος σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι οι επικείμενες εκλογές του Ερασιτέχνη στις 19/6/2016, όπου και θα αναλάβει νέα διοίκηση, όμως, είναι γνωστό πως ο σύλλογος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Αυτό προκύπτει εξάλλου και από το γεγονός πως αρκετοί παίκτες που έφτασαν τους νησιώτες στους τελικούς, αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο (Κάλντγουελ, Χαραλαμπίδης και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολουθούν και άλλοι όπως οι Ανδρεάδης, Παπαδόπουλος, Πάρις, αλλά και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, Ντόκιτς).

Η ανακοίνωση του Φοίνικα:

«Αξιότιμοι Κύριοι

Με την παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επιθυμούμε να αποσύρουμε την συμμετοχή μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Challenge Cup, λόγω των επικείμενων εκλογών του ερασιτέχνη ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ την 19/6/2016 και μετά την ομόφωνα εκπεφρασμένη αρνητική θέση όλων των υποψηφίων του μοναδικού συνδυασμού που θα αναλάβει την διοίκηση της ομάδας».

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*