Home / Ομάδες / Εκλεισε στην Τσέλσι ο Ιγκουαϊν

Εκλεισε στην Τσέλσι ο Ιγκουαϊν

Σύμφωνα με τη «Mirror»

Aθήνα

Ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν θα συνεχίσει, από το καλοκαίρι, την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Τσέλσι. Αυτό υποστηρίζει με σημερινό πρωτοσέλιδο της, η βρετανική εφημερίδα «Mirror», η οποία υποστηρίζει πως η ομάδα του Λονδίνου ήρθε σε συμφωνία με τον Αργεντινό σταρ, για να πάρει το καλοκαίρι τα δικαιώματα του.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η αγγλική ομάδα συμφώνησε να καταβάλλει περίπου 80 εκατ. ευρώ (!) για την απόκτηση του διεθνή φορ από τη Νάπολι.

Ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε έχει ως πρώτη επιλογή τον Ιγκουαΐν για την ενίσχυση της επίθεσης των «μπλε», κάτι που αν προχωρήσει θα σημάνει και την αποχώρηση του Ντιέγο Κόστα από την ομάδα του Λονδίνου.

Για τον τελευταίο, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την Κίνα, ομάδες της οποίας προσφέρουν πάνω από 50 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Τσέλσι.

Παράλληλα ο Τιμπό Κουρτουά δεν θα αλλάξει ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Τσέλσι. Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου να ήθελαν τον Βέλγο διεθνή τερματοφύλακα να πλησιάζει όλο και περισσότερο στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο ίδιος, όμως, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα του Λονδίνου:

«Εχω διαβάσει πολλά τον τελευταίο καιρό, αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια», τόνισε σχετικά ο 23χρονος γκολκίπερ, με δηλώσεις του στα βρετανικά ΜΜΕ. Ο Κουρτουά, ένα από τα μεγάλα αστέρια της Τσέλσι, πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, αλλά σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Times», ο διεθνής άσος στη συνάντηση που είχε με τον νέο τεχνικό των «μπλε», Αντόνιο Κόντε, του ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να φύγει από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Σε αντίθεση με τον Αζάρ, ο Οσκαρ ετοιμάζεται να φύγει από το Λονδίνο και την πρέμιερ λιγκ. Ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος δεν είναι στα πλάνα του Κόντε και το μέλλον του μόνο δεδομένο δε πρέπει να θεωρείται, αφού, πέρα από την Κίνα – αγορά που απασχόλησε ο Βραζιλιάνος τον Γενάρη – υπάρχει και το ενδιαφέρον των Γιουβέντους και Παρί, που τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*