Home / Ποδόσφαιρο / «Είσαι τιποτένιος μισθοφόρος, σου ευχόμαστε τα χειρότερα από καρδιάς»

«Είσαι τιποτένιος μισθοφόρος, σου ευχόμαστε τα χειρότερα από καρδιάς»

Όλο και φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στον Γρηγόρη Παπαζαχαριά και στους οργανωμένους οπαδούς της Ένωσης Παραλιμνίου, με τον ΣΥ.ΦΙ.Ε ΕΝΠ να του εύχεται τα… χειρότερα.

«Βράζουν» με τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης Παραλιμνίου και εξέδωσαν νέα ανακοίνωση μέσω τις οποίας εύχονται τα χειρότερα στον Έλληνα αμυντικό. Ο πρώην παίκτης των Ηρακλή, Άρη και Απόλλωνα Σμύρνης είναι εκτός πλάνων της ομάδας του και κατηγορείται ότι «κάθεται» πάνω στο συμβόλαιο του.

Την περασμένη Πέμπτη εξέδωσε ο ΣΥ.ΦΙ.Ε ΕΝΠ της εξής ανακοίνωση: «Ο σεβασμός και η εκτίμηση προς ορισμένους μετατρέπονται πολύ εύκολα σε θυμό και αηδία όταν το χρήμα μπαίνει πάνω από την ομάδα που δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε τα βράδια. Ορισμένοι “ποδοσφαιριστές” εκμεταλλεύονται την ομάδας μας. Το ποτήρι ξεχύλησε, ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ αλήτες που δεν συμβιβάζονται με τίποτα και μόνη τους σκέψη είναι το χρήμα δεν θα τους ανεχτούμε ούτε μια μέρα παραπάνω.

ΥΓ: ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Ή ΘΑ ΣΑΣ Γ…

Διευκρίνηση: ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ!!

Ο ΣΥ.ΦΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ…».

Σήμερα, επανήλθαν ύστερα από καταγγελία του ποδοσφαιριστή και αναφέρουν (χωρίς να τον κατονομάσουν): «Θα θέλαμε δημόσια να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κύριο Γ.Π για τον επαγγελματισμό του. Ο άνθρωπος που εδώ και 6 μήνες πληρώνεται 4000 € τον μήνα για να προπονείται μόνος του απέδειξε πόσο άντρας είναι καταγγέλλοντας τον λογαριασμό αυτό στην αστυνομία.

Παλιόφιλε, τιποτένιε μισθοφόρε πλέον καιρός να αλλάξεις και πόλη διαμονής γιατί ο κόσμος έμαθε και ξέρει τι κουμάσι είσαι. Σήμερα δεν είχες τα κότσια να βρεθείς στο γήπεδο. Σου ευχόμαστε τα χειρότερα από καρδιάς!».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*